ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Κουβέντα για Χαμάς

Με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται... για το κενό που άφησε ο Λοίζου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τον Αμίν Χαμάς ολοκλήρωσε το παζλ των μεταγραφικών προσθηκών της η Ομόνοια, για τον μήνα Ιανουάριο. Μεταγραφή η οποία μπορούμε να πούμε πως έφερε πως αρκετή συζήτηση στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, αφού μετά τη φυγή του Λοίζου φάνταζε πολύ πιο επείγουσα η ανάγκη για ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης. 

Αντίθετα, στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν οι επιλογές των Σιπριάνο και Λέτζιακς. Ο πρώτος, επί Σωφρόνη Αυγουστή, αποτελούσε βασική επιλογή και παρότι τραυματίστηκε κόντρα στη Δόξα (13/01/2023), αναμένεται πως σύντομα θα είναι πίσω. 

Αναφορικά με τον Τσέχο μπακ, αν και δεν αποτελεί πρώτο βιολί πλέον... συστάσεις δεν χρειάζεται σε καμιά περίπτωση και σίγουρα δίνει βάθος στη θέση του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Στα του Χαμάς τώρα, όντως πρόκειται για έναν παίκτη γνώστη του κυπριακού πρωταθλήματος και ο οποίος στον Απόλλωνα άφησε άριστες εντυπώσεις. Εκ των πραγμάτων όμως χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα... μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Λαμβάνοντας όλα τα πιο πάνω υπόψη λοιπόν, όντως μπορούμε να πούμε πως ο Βελγομαροκινός μπακ αποτελεί μια αξιόλογη λύση για το μέλλον, με μπόλικη προοπτική, ωστόσο όσον αφορά το σήμερα... δεν είναι παράλογη η άποψη αρκετών που θα 'θελαν έναν ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης για να καλύψει το κενό του Λοίζου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση