ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Λίγα τα γκολ, τέσσερις οι σκόρερ

Σοβαρό και επιβλητικό ήταν χθες το «τριφύλλι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Πέτρου Παπαγιώργη

Η Ομόνοια έκανε χθες τη δουλειά και την έκανε πολύ καλά, έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές ( στο σκοράρισμα), σε φοβερή μέρα το Λοΐζο Λοιζου που έχει εκτοξεύσει την απόδοση του σε επίπεδα που πλησιάζουν την κλάση του και σε καλή κατάσταση όλους σχεδόν τους παίκτες της.

Η  ομάδα πάει με ανεβασμένο ηθικό και πολύ καλή ψυχολογία στο ματς κόντρα στον Οθέλλο την ερχόμενη Παρασκευή, έχουσα στο μυαλό ότι έχει κάνει το πρώτο βήμα για ένα σερί στο …κάδρο των (θεωρητικά βατών) ματς που έχουν αρχίσει.

Η ομάδα αντιμετώπισε το παιχνίδι πολύ σοβαρά μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη. Παρά το γρήγορο σε βάρος της γκολ αντέδρασε έγκαιρα και …γύρισε το πράγμα στα δικά της μέτρα. Ο αφηνιασμένος Λοΐζος Λοΐζου ανάγκασε τον Αγγελόπουλο σε δυο συνεχή φάουλ για κίτρινη κάρτα.

Επιθετικά η ομάδα του «τριφυλλιού» ήταν εξαιρετική, σκοράροντας τετράκις, (μπορούσε κάλλιστα για περισσότερα), δημιουργώντας πολλές ωραίες επιθέσεις με ταχείς συνδυασμούς και από τα πλάγια και από τον άξονα. Οι τελικές ήταν 13, (63 τοις εκατό ποσοστό κατοχής της μπάλας) αλλά είχαν όλες οι ουσία και οι περισσότερες αποτέλεσαν ευκαιρίες. Ο αντίπαλος είχε μόλις μια τελική!

Το πρώτο και το δεύτερο γκολ ήταν αριστουργηματικά και …διαφημιστικά για το ποδόσφαιρο. Υπέροχη κομπίνα στο πρώτο, ιδανικ΄ή  και ταχύτατη εκδάλωση επίθεσης στο δεύτερο.  

Κι όλα αυτά, με ασταμάτητο πρέσινγκ, με τρέξιμο, και διάθεση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Υπήρχαν κμως περιθώρια για περισσότερη ένταση για να τελειώσει το ματς πιο νωρίς. Θεωρώ ότι μπορούσε να ασκήσει περισσότερη πίεση  και να πάθει …ασφυξία ο αντίπαλος, αλλά δεν το έκανε.

Αμυντικά έγινε λάθος που έφερε γκολ. Οι αμυνόμενοι ουσιαστικά δεν …αμύνθηκαν στο γκολ του Καπαρτή, ενώ ο Φαμπιάνο ενέργησε αδέξια για την κλάση του.

Για τον Ανδρόνικο Κακουλλή, ας αναμένουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Μπεζούς και Φαμπιάνο γλίτωσαν από νέα γκέλα την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια μέτρια εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ