ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Λοΐζος σε διαρκή άνοδο

Ήταν εξαιρετικός χθες ο νεαρός διεθνής

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν ήταν κακή η απόδοση της Ομόνοιας χθες στο ματς με τον Απόλλωνα, αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να αποφύγει τη νέα ήττα. Ο βασικός στόχος της Ομόνοιας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου αλλά υπάρχει και ο στόχος της επίτευξης ανταγωνιστικής παρουσίας απέναντι σε αντίπαλους που θέλουν βαθμούς στα ματς των πλέι οφ.

Και είναι αλήθεια ότι η Ομόνοια δεν …κινείται σωστά μέχρι τώρα προς στην κατεύθυνση της υλοποίησης αυτού του στόχου. Χθες παρά το ότι προηγήθηκε δέχθηκε δυο γκολ και υπέστη ήττα δια ανατροπής.

Αξίζει όμως στην πτυχή της ατομικής απόδοσης στο χθεσινό ματς να σταθούμε σε έναν ποδοσφαιριστή. Το Λοΐζο Λοΐζου. Ο νεαρός διεθνής χθες ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Με την ταχύτητα, τη διεισδυτικότητα και την υψηλή τεχνική του προκαλούσε πανικό στην αντίπαλη άμυνα όταν γινόταν κάτοχος της μπάλας. Ήταν δε συνεργός σε ένα γκολ- ποίημα από πλευράς δημιουργίας και εκτέλεσης. Ήταν το γκολ αυτό ένα από τα καλύτερα του πρωταθλήματος. Δυο μπαλιές και γκολ. Μια κάθετη (Καρίμ Ανσαριφάρντ) που ακινητοποίησε κάθε αμυνόμενο μια υποδοχή, μια γρήγορη κίνηση και μια γλυκύτατη σέντρα (όλα αυτά από το Λοΐζο Λοΐζου) σε τέλειο timing και ένα πανέμορφο σουτ στην κίνηση (Ανδρόνικος Κακουλλής).

Η χθεσινή απόδοση του Λοΐζου Λοΐζου απλώς πιστοποίησε την αγωνιστική του άνοδο, που είναι αλήθεια, ότι εντάθηκε σε ρυθμό από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Προσδοκία όλων είναι όπως ο Λοΐζος Λοΐζου όχι μόνο συνεχίσει τοιουτοτρόπως αλλά να ανέβει ακόμη περισσότερο σε απόδοση Οι φίλοι της Ομόνοιας στηρίζουν πολλά στην ποιότητα και στην καλή του …βραδιά στον μεγάλο τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση