ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Μάθημα για την συνέχεια

Έτσι το θέλουν στο «τριφύλλι» το χθεσινό ματς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένας τυχερός Ρώσος από το Κράσνονταρ κέρδισε τον περασμένο μήνα 400 χιλιάδες ευρώ σε λοταρία, χωρίς να βρει ούτε έναν αριθμό. Η επιτυχία του, όμως, έχει εξήγηση και, μάλιστα, απλή.

Υπάρχει ένα παιχνίδι που λέγεται «Όλα ή τίποτα» όπου οι παίκτες σε ένα δελτίο σημειώνουν 12 αριθμούς από το 1 έως 24. Το τζακ ποτ κερδίζει αυτός που βρίσκει σωστά όλους τους 12 αριθμούς ή κανέναν! Αυτό έγινε και με την Ομόνοια χθες. Κέρδισε ...λεφτά χωρίς να βρει ούτε ένα αριθμό!

Η νίκη είναι το μόνο ενθαρρυντικό πράγμα που έχει βγει από το χθεσινό ματς. Το μόνο, αλλά και το ουσιώδες. Οι πρώτοι τρεις βαθμοί μπήκαν στο σακούλι.

Το σενάριο του χθεσινού αγώνα –μην τα ξαναγράφουμε- ήταν στο φινάλε ονειρώδες για την Ομόνοια. Τα πιο απίστευτα σενάρια τα γράφει βέβαια η ίδια η ζωή αλλά τα γράφει και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Αυτό σκέφτηκαν όλοι όσοι είδαν το ψεσινό ματς στο ΓΣΠ.

Η Ομόνοια άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις από αυτό το ματς. Τέτοιο κακό παιχνίδι δεν το κάνει συχνά. Είναι από τα λίγα παιχνίδια τέτοιου χαμηλού επιπέδου που έχει κάνει κατά τις τρεις τελευταίες σεζόν. Οσον αφορά τη –μέχρι τώρα- φετινή είναι το πιο κακό.

Η ομάδα ήταν αγνώριστη. Μπλοκαρίστηκε από ένα οργανωμένο και παθιασμένο αντίπαλο και όδευε προς άλλο ένα χαμένο ματς. Όμως…είπαμε. Η ζωή επιφυλάσσει απίστευτα σενάρια.

Με κακή άμυνα, παγιδευμένο και χωρίς λύσεις στον τομέα της δημιουργίας κέντρο, αλλά και μη ανταποκρινόμενο στις μονομαχίες, καμιά εκμετάλλευση των στημένων-κάτι που χρειάζονταν αφού κυκλοφορία της μπάλας για εκδήλωση επιθέσεων δεν υπήρχε- η χθεσινή Ομόνοια δεν θύμιζε σε κανένα σημείο του αγώνα ομάδα υψηλών στόχων.

Εν αναμονή πλέον του επόμενου αντιπάλου (Πάφος), με την ελπίδα βέβαια αυτή η εμφάνιση να αποτελέσει απλώς μια κακή παρένθεση και να... ξεχαστεί γρήγορα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση