ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό

Αυτά τα στοιχεία διανθίζουν το παιχνίδι του «τριφυλλιού»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

H Ομόνοια διανύουσα μια περίοδο αγωνιστικής αναγέννησης θα είναι τραγικό να μην αντιληφθεί ότι το κυρίαρχο διακύβευμα είναι η διάρκεια και η διαχρονικότητα. Όπως τα πάντα στη ζωή.

Η Ομόνοια που παίζει τώρα με αυτοπεποίθηση και με δυναμισμό κοιτά τη συνέχεια επιθυμούσα να επιμηκύνει το σερί των νικών της κατά μια σε μια δύσκολη αποστολή που περιλαμβάνει παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, (λόγω τιμωρίας της αντιπάλου), με παρόντες στο γήπεδο μόνο τους δικαιούχους με βάση τον κανονισμό Δηλαδή άτομα άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 12 ετών συνοδευόμενα από τη μητέρα τους και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα

Το τριφύλλι γνωρίζει ότι έχει πολύ δύσκολο έργο να επιτελέσει

Αντίπαλος αυτή τη φορά η Νέα Σαλαμίνα, ( Κυριακή στις 7 το απόγευμα) που πέρα από το ότι είναι η μόνη ομάδα που κέρδισε το τριφύλλι στο ΓΣΠ προέρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα (ΕΝΠ, Δόξα) και ευρεία νίκη – πρόκριση στο κύπελλο επί της ΑΕΚ. Είναι φυσιολογικό να βρίσκεται η ομάδα της Αμμοχώστου σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Αποτελεί κουραστική επανάληψη να αναφερθεί ότι η Ομόνοια αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με περισσή σοβαρότητα. Το τριφύλλι γνωρίζει ότι έχει πολύ δύσκολο έργο να επιτελέσει. Άλλωστε ξέρει εδώ και καιρό ότι δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών

Ο Γιανικ Φερέρα προετοιμάζει τους παίκτες του για το Κυριακαροκο ματσ χωρίς να έχει στα πλάνα του Φώτη Παπουλή , Χάμπο Χαραλάμπους και Παναγιώτη Ζαχαρίου και πιθανότατα τον Ισμαήλ Σράντι, αν πιστέψουμε τι είπε χθες ο επί του Τύπου εκπρόσωπος Ανδρέας Δημητρίου περί έλλειψης ετοιμότητας του παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση