ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Με μυαλό, καρδιά και δύναμη

Επιδιώκει μόνο τη νίκη στο ΠΑΠ

Νίκη, παραμονή στο ρετιρέ και σμίκρυνση της απόστασης από τον (ζητούμενο αίσιο) τερματισμό. Σε αυτό το τριπλό ταμπλό εστιάζεται η σημερινή (7.30μμ) δύσκολη προσπάθεια της Ομόνοιας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση σε άλλο ένα ντέρμπι.

Με την ενδεχόμενη σημερινή νίκη η Ομόνοια αξιοποιεί τις σίγουρες απώλειες ( αντικειμενικά θα είναι τέτοιες αφού θα είναι είτε αμφίπλευρες είτε μονόπλευρες) από τους διώκτες της. Η ΑΕΛ και ο Απόλλωνας αγωνίζονται την Κυριακή σε Λεμεσιανό συναπάντημα.

Η αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα, η ψηλή απόδοση, η απόλυτη συγκέντρωση, η καλή διαχείριση, η καλή ισορροπία και η αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να λειτουργήσουν για να επιτευχθεί ο στόχος απέναντι σε έναν αντίπαλο που ασφαλώς και δεν θα μπει σήμερα στο γήπεδο σκεφτόμενος το …κύπελλο, αλλά (σκεφτόμενος) το πώς να κερδίσει το ματς.

Η απουσία των Ερνστ Ασάντε και Λοΐζου Λοΐζου, αλλάζουν την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στο ματς κατά του Ολυμπιακού.

Δεν υπολογίζονται επίσης για το ματς οι Τόμας Χούμποτσαν, Μικαλ Ντούρις και Κίκο.

Η ομάδα μεταβαίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αποστολή 19 ποδοσφαιριστών..

Πιθανοί έντεκα: Φαμπιάνο στο τέρμα, μπροστά του από δεξιά προς αριστερά οι Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέζιακς, στο κέντρο οι Ζ,Γκόμεθ, Κούσουλος, Τζιωνής, στην επίθεση, Παπουλής (Μποτεάκ) στα δεξιά, Τιάγκο στα αριστερά, Τσέποβιτς στην κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση