ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με Ουζόχο... ντόμινο!

Το πλάνο αλλάζει αν αποχωρήσει ο Νιγηριανός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Παντελή Παντελή

Είναι γνωστό τον τελευταίο καιρό ότι ο Φράνσις Ουζόχο βρίσκεται στο στόχαστρο διάφορων συλλόγων από προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με την Ομόνοια να είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει αν ικανοποιηθεί οικονομικά αφού ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με τους «Πράσινους» μέχρι τον Μάιο του 2027.

Στο παρελθόν έγινε λόγος για ομάδες από Γαλλία, αλλά και Ισπανία που μάλιστα σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα θα έδιναν ένα ποσό πέραν του 1 εκ. ευρώ για χάρη του διεθνούς τερματοφύλακα. Είναι λογικό, αν αναλογιστεί κάποιος ότι πρόκειται για ένα έμπειρο κίπερ με παραστάσεις τόσο σε τελική φάση Παγκοσμίου κυπέλλου αλλά και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ωστόσο, από πλευράς Ομόνοιας λένε ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση, με το ενδιαφέρον να είναι υπαρκτό. Πάντως στην ομάδα της πρωτεύουσας γνωρίζουν ότι η περίπτωση να αποχωρήσει ο Ουζόχο είναι αρκετά πιθανή, έτσι προετοιμάζονται και γι΄αυτό το ενδεχόμενο. Το «τριφύλλι» κοιτάζει περιπτώσεις για ένα τερματοφύλακα που θα αντικαταστήσει τον Νιγηριανό και θα αποτελέσει μια έμπιστη επιλογή κάτω από το τέρμα. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο κίπερ να είναι καταλόγου Α’ και εκεί θα σημειωθεί και ένα... ντόμινο εξελίξεων, με τους «πράσινους» να αναδιαμορφώνουν το πλάνο ενίσχυσης.

Επομένως, αν έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί τα «θέλω» της Λευκωσιάτικης ομάδας... ο Ουζόχο θα φύγει φέρνοντας πιθανότατα ένα αρκετά καλό ποσό στα ταμεία του συλλόγου, που θέλει να τον αντικαταστήσει επάξια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση