ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με τη λίστα στο χέρι

Όλη η προσοχή στραμμένη στην ενίσχυση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά την σχεδόν ολοκληρωτική τακτοποίηση των αποχωρήσεων στην Ομόνοια έχουν στραφεί σε απόλυτο βαθμό στο κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ.

Με την ίδια «αθόρυβη» προσέγγιση που έκλεισε σε σύντομο χρονικό διάστημα τη μεταγραφή του Μπρούνο Φελίπε πορεύεται στη μετεγγραφική αγορά, προκειμένου να ολοκληρώσει βήμα - βήμα και τις υπόλοιπες βασικές κινήσεις, ει δυνατό πριν απ’ το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

«Θα συνεχίσει η προσπάθεια να φέρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια. Στο τέλος ναι, θα συνεχίσουμε όπως είμαστε. Με αυτό το μοντέλο. Με τον Νιλ Λένον. Στο αγγλικό μοντέλο ο προπονητής είναι και μάνατζερ. Παίρνουμε τις αποφάσεις αυτές, χωρίς συναισθηματισμούς, πάντα για το καλό της ομάδας και να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο».

Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η πρόσφατη τοποθέτηση του Σταύρου Παπασταύρου για το πώς προχωρά η Ομόνοια στις μετεγγραφές.

 Ο Νιλ Λένον, ών επαγγελματίας, με καλό βιογραφικό, αποδεδειγμένες ικανότητες, εμπειρία και προσωπικότητα, ως προπονητής και μάνατζερ είναι επικεντρωμένος στους στόχους και εστιάζει στην αποτελεσματικότητα.

Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στην ομάδα και αντικειμενικά έχει το περισσότερο βάρος από τον κάθε συνεργάτη του στο τμήμα.

Ένας μάνατζερ έχει το χάρισμα να είναι πειστικός. Κάτι που ο Λένον απέδειξε ότι διαθέτει στη μετεγγραφή Μπρούνο Φελίπε σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ του παίκτη αλλά κυρίως σύμφωνα με τα πεπραγμένα κατά τη θητεία του στη Σέλτικ.

Και σαφώς θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε επιλογή που θα γίνεται. Όλη η ομάδα έχει ρόλο αλλά είπαμε το περισσότερο βάρος πέφτει στον υπεύθυνο.

Η προσθήκη του Φελίπε, (επίπεδο παίκτη διαπραγματεύσεις, κλείσιμο), είναι οδηγός για τη συνέχεια. Έτσι σαν ομάδα, στέλνεις μήνυμα ότι είσαι δυνατός, πατάς γερά στα πόδια σου και θα προσελκύεις ποιοτικούς παίκτες με στόχο να φθάσεις ξανά στην κορυφή και στην υπέρβαση στην Ευρώπη. Το ότι οι φετινές μεταγραφές θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. αποτελεί πεποίθηση στον κόσμο.

Ο Νιλ Λένον και το τμήμα σκάουτινγκ έχουν βρει τους βασικούς υποψήφιους για τις περισσότερες θέσεις και «τρέχουν» με ανεβασμένη ταχύτητα τις διαδικασίες για την επόμενη, ή τις επόμενες μετεγγραφές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «πράσινους» πολύ πιο προσεκτικούς και έτοιμους να ενισχύσουν ποιοτικά την ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ