ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Μελετημένη διαχείριση

Αυτό θα κάνει ο Γιάννης Αναστασίου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η σειρά τον αγώνων έφερε την Ομόνοια στο τέλος της σεζόν μπροστά στην «Πάφος FC» σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι αυτονόητο ποιο από τα δυο ματς είναι το πιο σημαντικό. Στον αγώνα αυτό-δηλαδή στον τελικό- η ομάδα θα πρέπει να είναι στο peak της ψυχικής, της αγωνιστικής και της σωματικής της ετοιμότητας.

Aρα χρειάζεται μελετημένη διαχείριση από τον Γιαννη Αναστασιου ο οποίος και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις αποφάσεις που λαμβάνονται για την 11άδα. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε περίπου την ενδεκάδα του μεγάλου ραντεβού- πλην βεβαίως μεγάλου απρόοπτου- οπότε ο Ελλαδίτης προπονητής θα κάνει το rotation του με βάση το πλάνο που έχει κατά νου. Είναι εύκολο να κάνεις υποδείξεις στον προπονητή, αλλά δύσκολο να πάρεις αποφάσεις γιατί με τη λήψη  τους υπάρχουν ευθύνες  Αυτές - τις αποφάσεις, αλλά και τις ευθύνες- θα τις πάρει ο προπονητής

Ο Φαμπιάνο μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, ο Μάριους Στεπίνσκι κάνει ατομικό πρόγραμμα και κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί το Σαββάτο ενώ ο Ανταμ Λανγκ κάνει ατομικό.

 «Ανοίγει» η διάθεση των εισιτηρίων

Τα εισιτήρια διατίθενται, για την ώρα όχι μαζικά. Γιατί μέχρι χθες είχαν δικαίωμα αγοράς οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας σε BOX, VIP, Platinum & Gold. Από σήμερα…ανοίγει η διάθεση αφού θα έχουν δικαίωμα αγοράς και οι κάτοχοι εισιτηρίου Διαρκείας σε Silver & East A.Τα εισιτήρια που αναλογούν στον κόσμο της Ομόνοιας είναι 8967, λίγα για να ικανοποιήσουν τον μεγάλο κόσμο της ομάδας. Η Ομόνοια θα έχει στην διάθεση της το Βόρειο πέταλο και την Ανατολική κερκίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση