ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Μένει να αποδειχθεί στην πράξη

Το ότι υπάρχει εμπέδωση των λαθών και γνώση του τι πρέπει να γίνει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ότι οι «πράσινοι» έκλεισαν τη χρονιά χωρίς κανένα τίτλο ασφαλώς και δεν αποτελεί θετικό στοιχείο. Από την άλλη όμως μπορεί να πει κανείς ότι είναι μια καλή συγκυρία για το νέο ξεκίνημα.

Υπό την εξής έννοια: Δεν υπάρχει περίπτωση η στείρα από κατάκτηση τίτλων χρονιά να έχει ρίξει στάχτη στα μάτια των διοικούντων όπως ενδεχομένως θα γινόταν αν η Ομόνοια κέρδιζε τον τελικό του κυπέλλου.

Γιατί αυτό, με βάση τα γεγονότα, έγινε σε ένα βαθμό, τα δυο προηγούμενα χρόνια με τις δυο κατακτήσεις κυπέλλων χωρίς να σημαίνει βεβαίως ότι η επίδοση των δυο προηγούμενων σεζόν οφειλόταν σε αυτό το πράγμα. Θα πρέπει κάποιος να έχει πάρει διαζύγιο από την λογική για να το πιστεύει. 

Είναι εμφανής η τάση, αλλά και η δυνατή θέληση για ενίσχυση της ομάδας. Ήδη τα πρώτα βήματα έγιναν με τις αρκετές τον αριθμό αποχωρήσεις που προμηνύουν προσθήκες.

Τόσο ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου όσο και μέχρι προ τινός προπονητής και νυν σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού Γιάννης Αναστασίου δήλωσαν ότι η προσπάθεια είναι η ομάδα να γίνει καλύτερη. Άρα γνωρίζουν τα λάθη που έγιναν και ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Μένει αυτό να αποδειχθεί στην πράξη. Γιατί αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο για την Ομόνοια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση