ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Μετεγγραφές σε στυλ «τσακ μπαμ»

Ετσι να συνεχίσει το «τριφύλλι» στο σχεδιασμό

Newsroom 24sports

Η μετεγγραφική διεργασία στην Ομόνοια βαίνει πολύ καλώς, ενώ υπενθυμίζεται ότι σε κάθε μεγάλη ομάδα, ο σχεδιασμός είναι αέναος. Μόνο οι μη σοβαρές ομάδες ασχολούνται με τις μετεγγραφές μόνο κατά τις μετεγγραφικές περίοδους.

Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Τόμας Χούμποτσαν, Μίκαελ Λούφτνερ υπέγραψαν νέες συμφωνίες και συνεχίζουν με τους ξενοκοινοτικούς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας διαθέτοντες συμβόλαιο και όντες στα πλάνα του κόουτς να είναι έντεκα, ενώ αναμένονται εξελίξεις με την προσοχή του κόσμου να επικεντρώνεται κυρίως στην περίπτωση του Νταβίντ Ακιντόλα. Είναι αλήθεια ότι οι άλλοι δυο παίκτες που είναι στο στόχαστρο, (Φώτης Παπουλής, Κίκο), δεν προκαλούν ιδιαίτερο ενθουσιασμό στη μάζα των οπαδών.

Το χαρακτηριστικό της εποχής Σταύρου Παπασταύρου στον τομέα της ενίσχυσης είναι ότι οι μετεγγραφές κλείνουν στο «τσακ- μπαμ». Όχι βεβαίως γιατί υπάρχει βιασύνη, αλλά γιατί υπάρχουν τα λεφτά. Βέβαια στην πρώτη χρονιά οι υπεύθυνοι παρά το ότι διέθεταν το χρήμα, τα έκαναν μαντάρα, αλλά στη δεύτερη, με τους σωστούς άνθρωπους στα κατάλληλα πόστα όλα έγιναν περίπου στην εντέλεια, στον πιο δύσκολο ίσως σχεδιασμό στην ιστορία της ομαδας.

Η ταχύτητα των μετεγγραφών μοιραία φέρνει στο μυαλό εποχές που δεν υπήρχαν, είτε λεφτά, είτε οι κατάλληλοι άνθρωποι να χειριστούν τα θέματα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις συνέβαιναν και τα δυο

Η ταχύτητα των μετεγγραφών μοιραία φέρνει στο μυαλό εποχές που δεν υπήρχαν, είτε λεφτά, είτε οι κατάλληλοι άνθρωποι να χειριστούν τα θέματα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις συνέβαιναν και τα δυο. Με αποτέλεσμα οι Ομονοιάτες να θυμούνται πολλά από αυτά που τράβηξαν. Για τους παλιότερους θυμίζω μόνο την περίπτωση Γιώτη Εγκωμίτη.

Οι μετεγγραφές στην Ομόνοια των δυο τελευταίων χρόνων γίνονται στο «πι και φι». Πέρυσι οι δυο περιπτώσεις που παρατράβηξαν και δεν τελεσφόρησαν, (Αντερσον Κορέια, Βαλεντίν Ρομπέρζ), οφείλονταν σε … «πράσινα κολλήματα». Τίποτα περισσότερο.

Ο σχεδιασμός συνεχίζεται με το δρόμο φέτος να είναι πολύ πιο βατός από τον περυσινό. Με το χρόνο βέβαια να πιέζει λιγότερο. Όχι πως δεν υπάρχουν δυσκολίες. Για το φορ για παράδειγμα που θα έλθει χρειάζεται γερό κοσκίνισμα, ενώ δεν θα είναι εύκολη η επιλογή ακραίου αν δεν κλείσει ο Νιγηριανός. Άλλο όμως οι αντικειμενικές δυσκολίες και άλλο οι δυσκολίες, εκεί που στην ουσία δεν υπάρχουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση