ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Μια βδομάδα πριν τη μεγάλη παράσταση

Η ελπίδα της κατάκτησης του Κυπέλλου κρατάει την ομάδα σε εγρήγορση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η παρουσία της Ομόνοιας στον τελικό, η διεκδίκηση ενός τροπαίου και το προνομιούχο εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συνεπάγεται η κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι τα δεδομένα που συνθέτουν την παρούσα κατάσταση πραγμάτων στην Ομόνοια.

Με τα προβλήματα γνωστά και καταγεγραμμένα και πολλάκις συζητηθέντα σε όλην τη διάρκεια της σεζόν (το ρόστερ οι μετεγγραφές που έγιναν και που δεν έγιναν, το καλοκαίρι και το χειμώνα, με συνέπεια να μείνει η ομάδα λειψή και να πάρει στο τέλος ό,τι της άξιζε) τεχνική ηγεσία και παίκτες καλούνται, να προετοιμαστούν για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Για να εκπληρώσουν τον τελευταίο στόχο που τους απέμεινε. Άλλωστε η εκπλήρωση του στόχου αυτού αποτελεί και τη μόνη διέξοδο για να θεωρήσει κανείς ότι η χρονιά δεν πήγε χαμένη.

 Το να προετοιμαστούν, αφορά κυρίως την πνευματική πτυχή της μεγάλης αναμέτρησης (άλλωστε αγωνιστικά στο πέσιμο της αυλαίας σε μια σεζόν δεν γίνονται διορθώσεις σε καμία ομάδα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει χρόνος προς τούτο) Να καταστούν έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της προσπάθειας που θα οδηγήσει σε αυτό που προστάζει η ιστορία, η βαριά φανέλα, η εμβέλεια της ομάδας αλλά και ο πράσινος λαός που για μια ακόμη φορά θα είναι παρών. Την κατάκτηση του τροπαίου Η πνευματική ισορροπία και ειδικότερα η ψυχολογία των ομάδων είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν τελικό.

 Για την ώρα, (Σαββάτο 7μμ), υπάρχει η αναμέτρηση με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ματς κατά της Πάφος FC έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για τον τελικό να είναι πανέτοιμοι την επόμενη Τετάρτη. Εννοείται ότι η ομάδα οφείλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική.

Στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας είναι οι Κακουλλής και Ουζόχο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπασιρού και Σράντι οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς.

 Σήμερα Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα στην οποία θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, καθώς από την Πέμπτη προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι privilege card.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση