ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Μία σου και μία μου

Οι πιτσιρικάδες έχουν πάρει την κατάσταση πάνω τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά για τους Λοΐζο Λοΐζου και Μαρίνο Τζιωνή. Δύο ανθεκτικά ταλέντα, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, αλλά έγιναν πλέον πρωταγωνιστές στην Ομόνοια.

Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι έχουν καθοριστική συμβολή στην φετινή πορεία των πρασίνων και αν η Ομόνοια στο τέλος κατακτήσει το πρωτάθλημα θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμών στους «μπέμπηδες» της.

Στην αρχή ήταν ο Τζιωνής που πρωταγωνιστούσε και με τα γκολ του βοηθούσε την Ομόνοια να κρατηθεί στην μάχη του τίτλου.

Αργότερα σίγησε ο Μαρίνος και ανέλαβε δράση ο Λοΐζος, όπου πέτυχε τα δύο καθοριστικά γκολ στο Τσίρειο στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, όμως είχε σημαντική συμβολή στους πλείστους αγώνες, προτού τραυματιστεί.

Μετά, ξαναπήρε τα σκήπτρα ο Τζιωνής, όπου με τρία γκολ απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΛ στο ΓΣΠ, οδήγησε την Ομόνοια σε ισάριθμες καθοριστικές νίκης, για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Είναι κάτι σαν το μία σου και μία μου, όπου έχει μετατρέψει τους πιτσιρικάδες της Ομόνοιας ως τους απόλυτους πρωταγωνιστές της ομάδας, παρόλο που βρίσκονται στα 17 και 18 τους χρόνια.

Και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε αναμένουμε μεγαλύτερα πράγματα από τους δύο νεαρούς, όπου το μέλλον τους προδιαγράφεται λαμπρό και εκτός των Κυπριακών συνόρων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Πέραν της «Φαμπιανολογίας»

Πέραν της «Φαμπιανολογίας»

Η κατάσταση με τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα έχει ακουμπήσει τη γραφικότητα όμως υπάρχει και η σοβαρή πτυχή των πραγμάτων
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ