ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Μόνο η Μπριζ; Και η Άντερλεχτ και όλο το Βέλγιο

Ο μικρός έκανε παπάδες και στη βορειοδυτική Ευρώπη τρίβουν τα μάτια τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για το ενδιαφέρον της Μπριζ γνώριζαν άπαντες ακόμη και τα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των Βέλγων και των ανθρώπων της Ομόνοιας. Το φλερτ με τον Λοΐζου κράτησε καιρό ωστόσο τελικά δεν έγινε ποτέ εφικτή η αποχώρηση του από το τριφύλλι και η έλευση του στη δυτική Φλάνδρα.

Από τότε ποτέ κανείς δεν έκλεισε την πόρτα όχι μόνο στους Βέλγους αλλά και σε όποια άλλη ομάδα ενδιαφερόταν για το πολυτιμότερο πετράδι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Οι της Ομόνοιας επίσης ποτέ δεν άφησαν να εννοηθεί ότι είναι αδιαπραγμάτευτοι ως προς το μέλλον του 18χρονου βιρτουόζου.

Αντιθέτως έχουν όλη την καλή θέληση ν’ αφήσουν τα φτερά του παίκτη να πετάξουν όσο ψηλότερα γίνεται αναλόγως αντίστοιχα του ταλέντου του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό στις παρυφές του ρεπορτάζ διακινούνται φήμες που φέρουν ακόμη και την Άντερλεχτ να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του κύπριου διεθνή.

Ανεξαρτήτως τι ισχύει και πόσα ακούγονται ή γράφονται, το σίγουρο είναι ότι με τέτοιες εμφανίσεις σε τέτοιο υψηλό επίπεδο, ο Λοΐζου ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό παζάρι, αναγκάζοντας top αγορές όπως είναι αυτή του Βελγίου ν’ ασχοληθούν ζεστά για την αφεντιά του.

Η σημερινή δε εμφάνιση του απέναντι σε πρωτοκλασάτη ομάδα της χώρας, συνιστά ένα ακόμη επιχείρημα για όσους ισχυρίζονται στο Βέλγιο ότι ο μικρός Κύπριος αξίζει και τα λεφτά που ζητά η ομάδα του αλλά και την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση