ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Να δείξει ότι μένει δυνατή

Ομόνοια: Να δείξει ότι μένει δυνατή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Γράφαμε εδώ και κάμποσο καιρό, αυτό που ξέρει ο κάθε άνθρωπος που διαθέτει τη λεγόμενη κοινή λογική.  Ότι κάθε ματς είναι τελικός και η όποια απώλεια, εμπεριέχει τον κίνδυνο του εκτροχιασμού της ομάδας από τους στόχους. Και να που ήλθε η απώλεια στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και επήλθε ο μερικός εκτροχιασμός.

Αυτήν τη στιγμή, λόγω αυτής της ήττας η ομάδα κινδυνεύει να μην μπει στην εξάδα. Βρίσκεται στην 6η θέση με 34 βαθμούς, με τον Απόλλωνα να είναι στην πέμπτη στους 35 με ένα αγώνα περισσότερο. Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Σαλαμίνα με 31.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή σήμερα (5μμ) για την Ομόνοια πέραν της νίκης. Το όποιο άλλο αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Υπάρχουν πολλά θέματα που απασχολούν αυτόν τον καιρό. Όμως σήμερα στο μυαλό υπάρχει μόνο η προσπάθεια για νίκη απέναντι στην ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ που θα τεθεί αντίπαλος με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για πρώτη φορά. Η αντίπαλος είναι μια ομάδα ικανότατη και φιλόδοξη.

Με βάση τις ενδείξεις ο Γιανίκ Φερέρα αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κατά της Νέας Σαλαμίνας. Κάτω από την εστία αναμένεται να είναι ο Ουζόχο, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Μάθιους, Γιούστε, Μίλετιτς, Κίτσος, στα χαφ οι Μπασιρού, Κασάμα, Μπρούνο στα αριστερά, Λοΐζου στα δεξιά και δυάδα μπροστά οι Ανσαριφάρντ και Κακουλλής.

 Ο Σταύρος Παπασταύρου

Στη Κύπρο βρίσκεται ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος αναμένεται να είναι παρών στον σημερινό αγώνα. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» ήρθε στο νησί για να επιληφθεί των διαφόρων θεμάτων που αφορούν την ομάδα, με κυριότερο το ιδιοκτησιακό. Γιατί όσο αυτό μένει εκκρεμές και δεν υπάρχει σιγουριά για το μέλλον καταλαβαίνει κανείς όλα τα άλλα όση σημασία και αν έχουν,  είναι αντικειμενικά δευτερεύοντα, συγκρινόμενα με το ιδιοκτησιακό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ