ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Να δείξει πολύ πιο έτοιμη

Αυτό θέλει να δει ο κόσμος στο αυριανό ματς, με την κατάκτηση του τροπαίου να αποτελεί ασφαλώς το αυτονόητο ζητούμενο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει ο κόσμος της Ομόνοιας το αυριανό (20:30) ματς με τον Απόλλωνα στο «ΑΕΚ Αρένα» για τη διεκδίκηση του Σούπερ Καπ. Το ότι θέλει να δει την ομάδα του να κερδίζει και να κατακτά το τρόπαιο, είναι αυτονόητο. Αυτό είναι και το κύριο ζητούμενο.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο  άκρως σημαντικό. Θέλει να δει την ομάδα να αλλάζει την εικόνα της σε σχέση με το ματς της περασμένης Παρασκευής απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών, σ το ματς που απέχει λίγες μόνο μέρες πριν από την εκτός έδρας δυσκολότατη  και σημαντικότατη  αναμέτρηση με τη Γάνδη. Λογικά θα δούλεψαν αρκετά πάνω σ' αυτό το κομμάτι αυτή την εβδομάδα ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές.

Λογικά θα δούλεψαν αρκετά πάνω σ' αυτό το κομμάτι αυτή την εβδομάδα ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές

Αύριο ο κόσμος περιμένει μια ομάδα αγωνιστικά πολύ πιο έτοιμη, πιο αποδοτική και με μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της. Μια ομάδα με πιο γρήγορη και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας για να δημιουργήσει περισσότερες φάσεις και να απειλήσει τον αντίπαλο. 

Μια ομάδα που θα παρουσιαστεί σαφώς πιο βελτιωμένη στις μονομαχίες. Τόσο στις αμυντικές όσο και στις επιθετικές η ΑΕΚ υπερτέρησε καταφανώς της Ομόνοιας.

Μια ομάδα που θα  διατηρήσει κοντινές αποστάσεις μεταξύ των τριών γραμμών και να μην παρατηρηθεί αυτό που παρατηρήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ, όπου η  αντίπαλος εκμεταλλευθείσα τους χώρους που της δόθηκαν, ανέπτυσσε επικίνδυνες επιθέσεις.

 Αβεβαιότητα για Ρομάν Μπεζούς

Όσον αφορά πιθανή παρουσία του Ρομάν Μπεζούς στο αυριανό ματς παρατίθεται η τοποθέτηση του επί του Τύπου ωε εκπρόσωπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου στις χθεσινές του δηλώσεις: «Για παίκτη που προπονείτο ατομικά, είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αυτό είναι δείγμα ότι πρόκειται για σοβαρό παίκτη επαγγελματία. Θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να προσαρμοστεί το σώμα του και ο οργανισμός του στην ετοιμότητα που θέλουμε. Αν θα χρησιμοποιηθεί στο Σούπερ Καπ θα το αποφασίσει η τεχνική ηγεσία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Το κύπελλο ήρθε με τη σφραγίδα του Ανσαριφάρντ ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ