ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Να δείχνει ότι είναι στο σωστό δρόμο

Χρειάζεται συνέχεια και συνέπεια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο η Ομόνοια στο ματς της περασμένης Δευτέρας   με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε την κατάκτηση των τριών βαθμών το ευρύ σκορ, την απόδοση των Γιαν Λέτζιακς, Μιξ Ντίσκερουντ, Φώτη Κίτσου, Λοΐζου Λοΐζου, την επανεμφάνιση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, περίμενε όμως σε γενικότερη βάση περισσότερα πράγματα από την ομάδα που ήταν ασφαλώς ανώτερη από τον αντίπαλο και δε δυσκολεύτηκε ποσώς να κερδίσει   το ματς.

Αυτά είναι θετικά, όμως δε φθάνουν. Η ομάδα υστέρησε σε τέμπο, ταχύτητα, κίνηση και εκρηκτικότητα. Ούτε οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών ήταν οι ιδανικές.

Αυτά θα πρέπει λογικά να τα εντόπισε ο Γιανίκ Φερέρα που κατέληξε σε συμπεράσματα τα οποία θα πρέπει να επεξεργαστεί και να τα αξιοποιήσει για το καλό της ομάδας.

Χρειάζεται ακόμη δουλειά για να παρουσιαστεί   η κανονική εικόνα μιας οργανωμένης και κυρίαρχης ομάδας

Επιστρέφει σταδιακά η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου, όμως επιβάλλεται να υπάρξει συνέχεια με νικηφόρα αποτελέσματα. αλλά καλύτερες εμφανίσεις από αυτήν που είδαμε τη Δευτέρα

Το Κυριακάτικο ματς με τον Ακρίτα στο ΓΣΠ, προσφέρεται για δεύτερη διαδοχική νίκη, που θα δώσει ώθηση στην ομάδα να βαδίσει προς τα δυο ντέρμπι.

Αν με το καλό κερδίσει τον Ακρίτα –γιατί ποτέ και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πριν τελειώσει ένα ματς - οι αγώνες με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα θα είναι δυο τεστ τα οποία η Ομόνοια καλείται να διέλθει με επιτυχία.

Υπενθυμίζουμε ότι στη 14η αγωνιστική η Ομόνοια θα παίξει με την ΑΕΚ στο «Αρένα» και θα κλείσει τις υποχρεώσεις της για φέτος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Η πορεία των πρασίνων στο πρωτάθλημα «περνά» μέσα και από αυτά τα ματς. Τυχόν νικηφόρα περάσματα, αναπόδραστα, ανοίγουν το δρόμο προς τη διάκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση