ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:15
 

Ομόνοια: Να είναι καλός οιωνός!

Θετική η παρουσία του Γιάννη Κούσουλου

Newsroom 24sports

Μετά από τρία φιλικά ματς επί Πολωνικού εδάφους η μόνη εκτίμηση που μπορεί να γίνει για την Ομόνοια του 2018-19 είναι ότι βρίσκεται στη διαδικασία οικοδόμησης με τρόπο που δίνει ελπίδα για τη σωστή ο οικοδόμηση.

Με 17 προσθήκες στην ομάδα και με λιγοστούς παίκτες από το περσινό υλικό (Κωνσταντίνος Παναγή, Τζαΐλσον Αραούχο , Λουκάς Βύντρα, Δημήτρης Χριστοφή, Αλεξ Σοάρες, Τζαρσίνιο Αντόνια, Χρίστιαν Φώτη και Ματ Νταρμπισάιαρ) η ανοικοδόμηση γίνεται σχεδόν εξ’ υπαρχής.

Τα δυο τελευταία φιλικά με τις Ισραηλινές ομάδες έγιναν μέσα σε τρεις ημέρες, γεγονός που δεν είναι και το πιο εύκολο σε τέτοια περίοδο όπου οι δυνάμεις των παικτών είναι ακόμη λιγοστές και τα πόδια τους βαριά.

Η γενική εικόνα με βάση το χρονικό σημείο κρίνεται θετική. Κεντρό-αμυντικά η ομάδα δείχνει πιο συγκροτημένη και γενικά πιο αποτελεσματική. Στη δημιουργική πτυχή τα πράγματα δείχνουν να θέλουν περισσότερη δουλειά. Ίσως τα αποτελέσματα των δυο τελευταίων αγώνων να ενισχύουν τη άποψη Η τροφοδότηση από τον άξονα δεν είναι ικανοποιητική ενώ πλην του Αλεξ Σοάρες δεν έχουμε δει το «οκτάρι» που θα παίξει το box-to-box. Αυτό δηλαδή που έκανε πολύ καλά ο Ρενάτο Μαργκάσα .

Από πλευράς ατομικής απόδοσης στο σύνολο μπορεί να σημειώσει κανείς την παρουσία του Γιάννη Κούσουλου που στα δυο τελευταία ματς όπου αγωνίστηκε συνολικά για 180΄ ήταν σχεδόν αλάνθαστος στέλνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα. Το ζητούμενο αλλά και επιθυμία των Ομονοιατών που ήδη άρχισαν να εκτιμούν τον νεαρό διεθνή, είναι αυτές οι εμφανίσεις να αποτελούν καλό οιωνό. Το θετικό αυτό γεγονός να θεωρείται δηλαδή ως ένδειξη για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι με τη Νέα Σαλαμίνα ο νεαρός μπακ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις σε διάταξη αμυντικής κεντρικής τριάδας. Κάτι που έκανε και στα δυο ματς όποτε το απαίτησαν οι συνθήκες.

Η Ομόνοια συμπληρώνει τα φιλικά το Σαββάτο στις 19:00 αντιμετωπίζουσα τον Πανιώνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Στις 14 Οκτωβρίου η εκδίκαση των εφέσεων για τις αποκοπές δημοσίων

«Eίναι γνωστό ότι τα οικονομικά προβλήματα της Κύπρου δημιουργήθηκαν από τις απαιτήσεις της ΠΑΣΥΔΥ και ...»
ΑΚΑ  |  09:16

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X