ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Να κάνει το καθήκον της

Να αρχίσει θετικά την πορεία προς το μονοπάτι των ομίλων

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Mε την ετικέτα του φαβορί θα κατέλθει στο πρώτο ευρωπαϊκό της ματς, όποιον εκ των δυο αντιπάλων (Τορπέντο Κουταΐσι-Τίρανα FC )και να αντιμετωπίσει.

Ο νικητής του ζευγαριού είναι μια ιδανική κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Βέβαια σε αυτό το στάδιο -εκ των πραγμάτων- το εμπόδιο δεν θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Η τρίτη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος Γεωργίας και η Πέμπτη του Αλβανικού δεν μπορούν να αποτελούν φόβητρο. Αποτελούν μία καλή κλήρωση για το Τριφύλλι.

Ναι είναι αλήθεια αυτό που λένε πως «οι κληρώσεις αν είναι καλές ή κακές φαίνονται στην πραξη », αλλά είναι άλλος ο συντελεστής δυσκολίας με την Αντβερμπ την Μίτιλαντ κλπ για παράδειγμα και άλλος με ομάδες δυναμικότητας Γεωργιανού και Αλβανικού πρωταθλήματος

Το καθήκον της Ομόνοιας είναι να περάσει όποιον από τους δύο και αν συναντήσει στο δρόμο τη., Αυτό θα είναι και το αυτονόητο. Δεν θα συνιστά ποδοσφαιρικό άθλο Το αντίθετο, δηλαδή ο αποκλεισμός, στην απευκταία περίπτωση που επισυμβεί θα συνιστά μεγάλη αποτυχία.
Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από το πως θα παρουσιαστεί η Ομόνοια Αυτό συμβαίνει πάντοτε στο ποδόσφαιρο όταν υπάρχει φαβορί. Αυτού η συμπεριφορά καθορίζει την έκβαση των πραγμάτων. Αυτός είναι ο δυνατός, αυτός είναι το φαβορί και οφείλει να το επιβεβαιώσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σήμερα ξεκινάει η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων, με τους παίκτες χωρισμένους ανά γκρουπ για ένα 3ήμερο και στις 24 του μήνα, θα ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία.

Παράλληλα ο προγραμματισμός τρέχει γιατί η ομάδα επιβάλλεται να γεμίσει. «Για τις μετεγγραφές, η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει, προσπαθούμε να κλείσουμε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας». Αυτά είπε χθες ο αναπληρωτής πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση