ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Να πάει σαν τρελό φορτηγό

Εχει αγωνιστικό Γολογοθά να αντιμετωπίσει αλλά και μια πρόκληση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά και τις ανακοινώσεις της ΟΥΕΦΑ, όλοι στην Ομόνοια έστρεψαν το βλέμμα στις Ευρωπαικές αναμετρήσεις. Στόχος της ομάδας είναι τούτο το Ευρωπαικό ταξίδι που έρχεται να είναι αλοιώτικο από τα προηγούμενα. Να είναι όσο μακρύτερο γίνεται.

Οι «πράσινοι» ξέρουν τωρα το χρόνο που έχουν μπροστά τους μέχρι την έναρξη των προκριματικών. Εχουν μπροστά τους ένα ολόκληρο δίμηνο μέχρι τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (διήμερο 18-19/08).

Ο κορμός είναι αποδεδειγμένα καλά φτιαγμένος. λίγες δε είναι οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Χωρίς μεγαλη πίεση, χωρίς ιδιαίτερο άγχος οι της ομάδας σχεδιασμού θα προσπαθήσουν για τις καλύτερες δυνατές επιλογές με στόχο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να δομηθεί όλο το ρόστερ μέσω του οποίου η ομάδα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει είσοδο στους ομίλους Ευρωπαικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Διαθέτει πολλούς ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με το ατομικό ταλέντο, αλλά και σαν σύνολο είναι ρολαρισμένη, επαρκής και αποτελεσματική.

Με τις κινήσεις ενίσχυσης η ομάδα είναι έτοιμη για το Champions League. Οι ποδοσφαιριστές το πιστεύουν και θεωρούν πως μπορεί φέτος η ομάδα να μπει στους ομίλους.

Η θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων ερμηνεύεται με την ποιότητα της ομάδας και την ύπαρξη αρκετού χρόνου για τη διενέργεια των κινήσεων που θα προσδίδουν τα δυο βασικά στοιχεία που απαιτούνται για τη φετινή ιδιόμορφη και δύσκολη (για όλους) χρονιά.

Την πρόσθετη ποιότητα και το απαιτούμενο βάθος. Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, μετά και τις ανακοινώσεις της ΟΥΕΦΑ ένας αγωνιστικός γολγοθάς που θα διερκέσει για ενάμισυ μήνα ορθώνεται μπροστά στην Ομόνοια, αλλά ορθώνεται και μια υπέρβαση. Που λέγεται πρόκριση σε όμιλο Ευρωπαικής διοργάνωσης.

Καλείται να περπατήσει σε αυτό το γολγοθά all the way σαν τρελό φορτηγό.

Υπενθυμίζουμε ότι με τρία μονά ματς, το «τριφύλλι» μπορεί να πάει στους ομίλους!

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 27 και 28 Ιουνίου με τα εργομετρικά τεστ, ενώ στις 29 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η σκέψη της διοίκησης είναι να μεταβεί η ομάδα στο εξωτερικό και το ενδεχόμενο να βρεθεί και φέτος στην Πολωνία, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η ομάδα θα μεταβεί στην Κυπερούντα για ένα περίπου δεκαήμερο. Αυτό αναμένεται να γίνει πριν τη μετάβαση της ομάδας στο εξωτερικό. Αν βεβαίως τελικά η ομάδα μεταβεί εκτός Κύπρου.

Έχουν ενημερωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές και θα βρίσκονται έγκαιρα στην Κύπρο, (όσοι είναι στο εξωτερικό), για να να εισέλθουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

«Κλειστή» θεωρείται η μετεγγραφή του Κίκο, αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί όταν περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Το ίδιο θα γίνει και με τον Φώτη Παπουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Πέραν της «Φαμπιανολογίας»

Πέραν της «Φαμπιανολογίας»

Η κατάσταση με τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα έχει ακουμπήσει τη γραφικότητα όμως υπάρχει και η σοβαρή πτυχή των πραγμάτων
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ