ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Να συνεχίσει να παίζει καλύτερα

Αυτό θέλει ο κόσμος της ομάδας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όταν χάνεις ένα ματς με 59% κατοχή μπάλας, 84% επιτυχημένες πάσες και 17 τελικές προσπάθειες δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Παράξενο όμως δεν είναι. Συμβαίνει όταν οι ποδοσφαιριστές δεν ενεργούν σωστά στην τελική προσπάθεια. Είτε από έλλειψη συγκέντρωσης, είτε από επιπολαιότητα, είτε από κακή εκτίμηση της φάσης, είτε από λάθος τοποθέτηση του σώματος είτε λάθος στο timing, είτε από ανικανότητα. Το τελευταίο δεν φαίνεται να ισχύει.

Όμως τα άλλα ισχύουν. Τουλάχιστο για χθες, Και χρειάζεται να γίνει η διόρθωση. Η Ομόνοια δεν κατάφερε χθες να φύγει τουλάχιστον με την ισοπαλία από την Μολδαβία. και συμπλήρωσε έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες στοΝ όμιλο. Άκρως αρνητικό σενάριο και οπωσδήποτε μη αναμενόμενο πριν την έναρξη των αγώνων.

Το θετικό για την Ομόνοια είναι ότι με την παρουσία της στο Κισινάου έδειξε σημεία περεταίρω βελτίωσης. Έπαιξε ποδόσφαιρο επιβολής μέσα στη έδρα του αντιπάλου εκδήλωσε αξιόλογες επιθετικές ενέργειες, έπαιξε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ενώ ήταν θετική και ανασταλτικά.

Μια ομάδα ισορροπημένη, που έπαιξε για τη νίκη από την αρχή μέχρι το τέλος, πραγματοποιήσασα μια από τις καλύτερες φετινές της παρουσίες. Ατομικά γίνεται μνεία για το Ρομάν Μπεζούς που ήταν ανεβασμένος σε ρυθμό και πολύ δημιουργικός, το Φώτη Κίτσο που έδειξε ξανά ότι διαθέτει ικανότητες και ολοένα  και περισσότερο … πείθει ότι με την πάροδο του χρόνου θα ανέβει και θα γίνει ακόμη πιο χρήσιμος και επίσης το Μορέτο Κασάμα που είχε ξανά ηγετικό ρόλο στο κέντρο.

Ο Γιανίκ Φερέρα -δείχνει ότι- κάνει δουλειά μέχρι τώρα. Αυτή η δουλειά έφερε σημάδια βελτίωσης στην ομάδα. Η προσδοκία του προπονητή, των ποδοσφαιριστών και των φίλων της Ομόνοιας είναι να δουν την ομάδα τους να συνεχίσει να παίζει καλύτερα συγκριτικά με την απόδοση που είχε μέχρι πρόσφατα. Για να ανέβει βαθμολογικά.

Πίστωση χρόνου, δυστυχώς, δεν υπάρχει. Η Ομόνοια επιστρέφει σήμερα και τη Δευτέρα την περιμένει ο αγώνας με τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ