ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Νίκη για να βρει καινούριο δρόμο

Αυτό επιδιώκει σήμερα (7μμ) το «τριφύλλι» απέναντι στον Άρη στη Λεμεσό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πρώτο ματς για το μίνι πρωτάθλημα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, πρώτο ματς για το Γιάννη Αναστασίου. Η Ομόνοια σήμερα (7μμ) με αντίπαλο το Άρη στη Λεμεσό θέλει να κάνει μια καλή αρχή και στις δυο εκφάνσεις του πράγματος. Πέραν τούτου θέλει να κερδίσει τον αντίπαλο για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια.

Η νίκη είναι ένα αγωνιστικά καλό βήμα προς την κατεύθυνση της κατάκτησης της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα. Στη σφαίρα δε της ψυχολογίας μια ενδεχόμενη νίκη είναι ακόμη πιο ουσιαστική.

Η ομάδα είναι πληγωμένη σωματικά και πνευματικά. Είναι δύσκολο το έργο της απέναντι σε μια πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα που θέλει και αυτή τη νίκη για να συνεχίσει επιτυχώς την προσπάθεια στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλο, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Αμού, Μπεζούς.

Εκτός αγώνα είναι οι τραυματίες Φουάντ Μπασιρού, Βέλικο Σίμιτς, Πάρις Ψάλτης. Επιστρέφουν οι Ανταμ Μάθιους και Φρανσίς Ουζόχο.
Οι Παναγιώτου, Μπεζούς, Μίλετιτς και οι συμπαίκτες τους θα κυνηγήσουν τη νίκη σήμερα στη Λεμεσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση