ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: No harm done

Έχασε από λάθη που κόστισαν αλλά αυτό δεν εκλαμβάνεται ως κάτι που επηρεάζει τη θετικότητα που υπάρχει στην ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στο ματς με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για διάκριση για την Ομόνοια πέραν της κατάκτησης του κυπέλλου.

Το «τριφύλλι» έχει τεράστια ανάγκη την ευρωπαϊκή παρουσία κατά την επόμενη αγωνιστική σεζόν και υποχρεούται να διαφυλάξει τα κεκτημένα. Άλλωστε η ομάδα χρωστάει στον εαυτό της και στον κόσμο της ένα τρόπαιο.

Το «τριφύλλι» έχει τεράστια ανάγκη την ευρωπαϊκή παρουσία κατά την επόμενη αγωνιστική σεζόν

Η βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζουν οι «πράσινοι» στα τελευταία παιχνίδια –περιλαμβανόμενης και της χθεσινής ανεξαρτήτως αποτελέσματος - δημιουργεί ελπίδες και προσδοκίες για κάτι διαφορετικό από το τι έχει κάνει μέχρι τώρα στη χρονιά.
Χθες η Ομόνοια από πλευράς εικόνας ικανοποίησε και παράλληλα παρά τισ αλλαγές  παρουσιάστηκε με ορθολογικό αγωνιστικό σχέδιο από τον προπονητή το οποίο μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με βάση  τα ατομικά τους χαρακτηριστικά.

Χωρίς να πιεστεί και χωρίς να απειληθεί από εκδήλωση επιθέσεων του αντιπάλου δέχθηκε τρία γκολ. Δυο από στημένα και ένα από αντεπίθεση. Ναι αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά η Ομόνοια τα …δημιούργησε με τις αστοχίες της. Λάθος από το Φαμπιάνο, λάθος από τον Παπουλή ( αυτό ήταν …εγκληματικό) και συνολική λάθος συμπεριφορά λίγο πριν το τέλος και ...να η ήττα που χθες δεν της ταίριαζε. Το αποτέλεσμα δεν λέει την αλήθεια.

Αν ο Χάρης Μαυρίας δεν απέκρουε στη γραμμή το πλασέ του Νικόλα Παναγιώτου και αν ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς δεν έκανε τη φανταστική απόκρουση στην κεφαλιά του Γιάννη Κούσουλου- αμφότερες οι φάσεις έγιναν πριν το 3-1- θα κάναμε άλλη κουβέντα σήμερα.  Το «αν» βεβαίως είναι…αν.

Το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι αυτονόητο. Οι παίκτες να παρουσιαστούν έτοιμοι στις μάχες που έρχονται, και κυρίως σε αυτές του Κυπέλλου με την προσδοκία ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και θα παρουσιάσουν ένα πρόσωπο αντάξιο των προσδοκιών.
Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι μεν αρνητικό, όμως δεν σημαίνει κάτι ζημιογόνο επί της ουσίας. Είναι σαφές ότι το αποτέλεσμα δεν  αποδίδει την εικόνα του αγώνα, ούτε αναιρεί τη βελτίωση της ομάδας. Εννοείται ότι (η ομάδα) αφομοίωσε το δίδαγμα που …λέει ότι στα δώρα ( αβίαστα λάθη) ο κάθε αντίπαλος δεν λέει ποτέ όχι.

Τέλος πάντων Όπως εξηγήσαμε, δεν έγινε και κάτι. Και όπως λένε και οι Άγγλοι …No harm done.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση