ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Νυστέρι για Παναγιώτου

Ο νεαρός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για αποκατάσταση ενός προβλήματος στους κοιλιακούς προσαγωγούς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει τις επόμενες μέρες ο Νικόλας Παναγιώτου. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Ομόνοιας θα υποβληθεί σε επέμβαση κοιλιακών προσαγωγών προκειμένου να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η επέμβαση προγραμματίστηκε για το τέλος της σεζόν μιας και ο Παναγιώτου αποτελούσε μια πέρα για πέρα σημαντική μονάδα, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού μια βασική λύση για το κέντρο της άμυνας. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Παναγιώτου μετρά 11 συμμετοχές ως βασικός στα τελευταία 14 παιχνίδια της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, και απ’ την καθιέρωση του στην ενδεκάδα κι έπειτα οι αμυντικές επιδώσεις των «πρασίνων» έχουν βελτιωθεί κατά κόρον.

Ως εκ τούτου στο «πράσινο στρατόπεδο» σε συνάρτηση με τον ποδοσφαιριστή επέλεξαν συνειδητά όπως προγραμματιστεί η επέμβαση με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ουσιαστικά ο Παναγιώτου θα βρίσκεται στις επιλογές για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, κι έπειτα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η αποκατάσταση του θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς με την έναρξη της προετοιμασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση