ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ο αθόρυβος τρόπος

Έτσι εργάζεται η ομάδα σχεδιασμού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

H ομάδα σχεδιασμού της Ομόνοιας εργάζεται για αρκετό χρονικό διάστημα πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο προχωρά στη γενική του μορφή. Γιατί υπ΄άρχει και το ειδικό. Σε μια μετεγγραφική περίοδο συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν προχωρούν όπως θα ήταν επιθυμητό λόγω διαφόρων καταστάσεων, υπαναχωρήσεων, κλπ . Για την ώρα υπάρχει μόνο μια ολοκληρωμένη κίνηση. Αυτή του Μπρούνο Φελίπε.

Το πότε θα εκπληρωθούν, οι λοιπές κινήσεις, για την ώρα παραμένει θολό. Το βέβαιο όμως είναι ότι με την έναρξη της προετοιμασίας ο προπονητής θέλει να έχει την ευκαιρία να δουλέψει με πολλούς από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Oι φίλοι της Ομόνοιας νοιώθουν ότι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, για την διαχείριση των περιπτώσεων

Αυτήν τη στιγμή στους κυπελλούχους επικρατεί μια θετική ατμόσφαιρα. Οι αθόρυβες κινήσεις – κλασικό παράδειγμα η περίπτωση του Μπρούνο Φελίπε - είναι το χαρακτηριστικό της δουλειάς, με τη συμβολή των ΜΜΕ να είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Θα έλεγε κανείς ότι, με βάση αυτά που βλέπουμε στο διαδίκτυο, δεν υποβόσκει καμία οπαδική δυσαρέσκεια, για την μετeγγραφική ακινησία που παρουσιάζεται από τις 4 Ιουνίου. Όλοι πιστεύουν ότι οι κινήσεις είναι θέμα χρόνου, ενώ υπάρχει εμπιστοσύνη για την ομάδα σχεδιασμού. Οι φίλοι της Ομόνοιας νοιώθουν ότι μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, για την διαχείριση των περιπτώσεων.

Με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε οι κοινοτικοί και ξένοι στο ρόστερ είναι 9, άρα υπάρχει η ευχέρεια για ακόμα έξι προσθήκες. Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζουν οι Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Φρανσίς Ουζόχο, Ερικ Γιούστε, Γιαν Λέτσιακς, Ανταμ Λανγκ, Φουάντ Μπασιρού, Μιξ Ντίσκερουντ, Τιμ Μάταβζ, συν ο νεοαποκτηθέντας.

Προπονήσεις και φιλικό

Στο μεταξύ, η προεργασία για το πρόγραμμα της προετοιμασίας βρίσκεται στο τελικό στάδιο και περιλαμβάνει προπονήσεις και φιλικό στο Πελένδρι με την Ισραηλινή ΄Χάποελ Χάιφα -πιθανόν στις 17 Ιουλίου- και στην συνέχεια μετάβαση στην Πολωνία (Κιέλτσε) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου βεβαίως θα γίνουν άλλα δυο τρία φιλικά ματς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Ομόνοια: Πάθημα... μάθημα

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «πράσινους» πολύ πιο προσεκτικούς και έτοιμους να ενισχύσουν ποιοτικά την ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ