ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:58
 

Ομόνοια: Ο έλεγχος του υλικού και οι άλλοι… Τζιωνήδες

Η διττή χρησιμότητα της παρουσίας στην πρώτη εξάδα

Newsroom 24sports

Η παρουσία της Ομόνοιας στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος κατά τη δεύτερη φάση τη γλύτωσε από την καταγραφή μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία της, (αν περιλαμβανόταν στο δεύτερο γκρουπ, αυτό θα συνέβαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της), αλλά από πλευράς ουσίας δεν διαφοροποίησε τα πράγματα αφού και σε αυτήν τη φάση δείχνει μια ομάδα μετρίων δυνατοτήτων, έστω και αν από τον Ιανουάριο και μετά έχει βελτιωθεί σε ένα βαθμό.

Η ομάδα δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει το εισιτήριο για την Ευρώπη, πλην όμως η έλλειψη τέτοιου κινήτρου δεν σημαίνει αυτομάτως ότι η συμμετοχή της είναι διαδικαστική.

Πέρα λοιπόν από το «τσεκάρισμα» του δυναμικού δίνεται η δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει και άλλους νεαρούς στην ενδεκάδα πλην του Μαρίνου Τζιωνή

Η συμμετοχή της Ομόνοιας έχει διττή χρησιμότητα. Πρώτον, το γεγονός ότι τα ματς γίνονται με ποιοτικούς αντίπαλους βοηθά την τεχνική ηγεσία και την ομάδα σχεδιασμού γενικότερα να δει επακριβώς μέχρι που φθάνουν οι δυνατότητες του δυναμικού, (δυνατότητες που σίγουρα δεν φθάνουν μέχρι το φεγγάρι), που έχει στα χέρια της και το τι χρειάζεται για να γίνει η Ομόνοια ομάδα υψηλών στόχων.

Ένας από τους στόχους που έχει η Ομόνοια είναι η προώθηση των νεαρών που μπορούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ειδικά σε αυτό το θέμα δίνει τεράστια σημασία το πρότζεκτ που ξεκίνησε με το Σταύρο Παπασταύρου.
Αυτήn τη στιγμή ξεπετάγεται κάποιος που μπορεί να κάνει το βήμα αυτό και ακούει στο όνομα, Μαρίνος Τζιωνής, που πέρα από το ταλέντο ήδη έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία, όπως ταχύτητα, εκρηκτικότητα, κάθετο παίξιμο και ικανότητα στο σκοράρισμα.

Πέρα λοιπόν από το «τσεκάρισμα» του δυναμικού δίνεται η δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να χρησιμοποιήσει και άλλους νεαρούς στην ενδεκάδα πλην του Μαρίνου Τζιωνή.

Μπορεί για παράδειγμα να χρησιμοποιήσει το Χαράλαμπο Χαραλάμπους, το Χρίστιαν Φώτη, τον Ανδρόνικο Κακουλλή, τον κήπερ Αλέξανδρο Αντωνίου ( όλοι αυτοί προπονούνται με την πρώτη ομάδα). Είναι ακόμη οι Γιώργος Κακουλλής, Γιώργος Ποντικός, Λοΐζος Λοΐζου ( είναι κάτω των 15 αγωνίζεται με τη U19 ενώ έχει αγωνιστεί και στο κύπελλο με τον Ονήσιλο) και Λεωνίδας Κονομής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Από μοτοσικλέτες θα μεταφερθεί σε δεκάδες σημεία το Άγιο Φως

«Γιατί τόση ταλαιπωρία για μια σκευωρία ανάμματος με "ιερό αναπτήρα" όπως έχει ομολογήσει ιεράρχης των ...»
Ιάσων Αληθεινός  |  10:15

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Ο γρίφος ‘Παντελίδης’ αναμένει αυτόν που θα τον λύσει! Έχει ή δεν έχει `απογριφολόγους`;;; ...»
ΑΚΑ  |  09:43

Α. Κυπριανού: O Ιωνάς Νικολάου «ξέχασε τι θα πει πολιτική ευθιξία»

«Tι μπαρούφα είναι και αυτή κύριε Κυπριανού! Η πολιτική ευθιξία χάθηκε από καιρό και μάλιστα επί ...»
ΑΚΑ  |  09:38

Έκκληση Λιλλήκα προς ΠΙΣ για ένταξη στο ΓεΣΥ

«Kύριε Λιλλήκα, μας σοβαρολογείς? Οι ΠΙΣιες δεν αντιλαμβάνονται τίποτε άλλο παρά μόνο το ΧΡΗΜΑ! »
ΑΚΑ  |  09:36

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X