ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ο επαγγελματικός εγωισμός των παικτών

Θα πρέπει να λειτουργήσει επιτέλους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η νίκη -όχι η εμφάνιση- στο ματς με τον Ολυμπιακό έριξε λίγο φως στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων και στο βαθύ σκοτάδι που είχε απλωθεί πάνω από την Ομόνοια.

Με τη λογική της στατιστικής, κάποια στιγμή η Ομόνοια θα βγάλει ξανά στο χορτάρι την ποιότητα που υπάρχει στο φετινό ρόστερ της. Ποιότητα που αναντίλεκτα δεν είναι του επιπέδου που αρμόζει σε αυτήν την ομάδα, αλλά δεν είναι και του  επιπέδου να πορεύεται στο δεύτερο γκρουπ. 

Κι αυτό, (το να βγάλει στο χορτάρι ποιότητα) , που το έκανε μόνο μια φορά φέτος και μάλιστα με υποδειγματικό τρόπο –στο ματς κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ στα πρώτα 45 λεπτά - ας το κάνει στο ματς του Σαββάτου και στο ματς της Τετάρτης για το κύπελλο με τον ίδιο αντίπαλο. Είναι δυο ματς που εν πολλοίς κρίνουν τη σεζόν. Ειδικά αυτό του κυπέλλου είναι ματς δίχως αύριο.

 Πέραν της καθαρά αγωνιστικής πτυχής των πραγμάτων, θα πρέπει επί τέλους να λειτουργήσει στην Ομόνοια και ο επαγγελματικός εγωισμός των ποδοσφαιριστών. Τον οποίο δεν είδαμε ακόμη. Μα πως είναι δυνατό οι ίδιοι να ανέχονται την εικόνα που παρουσιάζουν ως ποδοσφαιριστές και να μην αντιδρούν ; Όσες αστοχίες, ανευθυνότητες και ερασιτεχνισμοί και αν έχουν γίνει από τους υπεύθυνους, όσο παίζουν ποδόσφαιρο, υπάρχει η δική τους ποδοσφαιρική υπόληψη. Την οποία θα πρέπει να θέλουν να  κρατάνε ψηλά. Ας το δείξουνστο γήπεδο.

Όλα δείχνουν ότι ο Ανδρόνικος Κακουλής θα είναι στην αποστολή στο ματς του Σαββάτου. Στις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή που θα είναι ξανά στην κερκίδα θα είναι οι Μορέτο Κασάμα και Ρομάν Μπεζούς που επιστρέφουν από τιμωρία, όπως και οι Μιξ Ντίσκερουντ και Μπράντον Μπάρκερ που απουσίαζαν λόγω ασθενείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Το κύπελλο ήρθε με τη σφραγίδα του Ανσαριφάρντ ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ