ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ο επιθετικός και η τελευταία κίνηση

Η επιτροπή προγραμματισμού δεν βιάζεται, αλλά έχει βάλει κάποιες προτεραιότητες

Newsroom 24sports

Είναι δεδομένο ότι η Ομόνοια έχει προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση την φετινή περίοδο και με βάση αυτό το γεγονός αναμένεται να δούμε μία διαφορετική ομάδα τη νέα περίοδο.

Δεν υπάρχει βιασύνη, γιατί η επιτροπή προγραμματισμού θέλει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα και να φέρει στην ομάδα ένας επιθετικό που θα κάνει την διαφορά

Έχουν έρθει παίκτες με ποιότητα και που έχουν παίξει σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα από το δικό μας. Βέβαια, ο καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο και το ζητούμενο είναι να καταφέρουν να βγάλουν αυτή την ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χένιγκ Μπεργκ προσπαθεί με τους συνεργάτες του να προετοιμάσουν όσο καλύτερα την ομάδα και μέσα από τα τελευταία φιλικά παιχνίδι να έρθει το καλύτερο δυνατό μοντάρισμα.

Ταυτόχρονα, δεν σταματούν οι προσπάθειες ενίσχυσης, καθώς απομένουν οι τελευταίες προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ. Η μεγάλη προτεραιότητα είναι ο επιθετικός περιοχής, που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχει βιασύνη, γιατί η επιτροπή προγραμματισμού θέλει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα και να φέρει στην ομάδα ένας επιθετικό που θα κάνει την διαφορά.

Από ‘κει και πέρα, θα υπάρχει ακόμη μία θέση για τον α’ κατάλογο, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει η θέση που θα κινηθούν για ενίσχυση. Μία σκέψη γίνεται για άμυνα και στα υπόψη βρίσκεται πάντα ο Ρομπέρζ, εάν ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Απόλλωνα.

Η άλλη σκέψη είναι για αμυντικό μέσο, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή την στιγμή και θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη μέρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X