ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

Ομόνοια: Ο επιθετικός και η τελευταία κίνηση

Η επιτροπή προγραμματισμού δεν βιάζεται, αλλά έχει βάλει κάποιες προτεραιότητες

Newsroom 24sports

Είναι δεδομένο ότι η Ομόνοια έχει προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση την φετινή περίοδο και με βάση αυτό το γεγονός αναμένεται να δούμε μία διαφορετική ομάδα τη νέα περίοδο.

Δεν υπάρχει βιασύνη, γιατί η επιτροπή προγραμματισμού θέλει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα και να φέρει στην ομάδα ένας επιθετικό που θα κάνει την διαφορά

Έχουν έρθει παίκτες με ποιότητα και που έχουν παίξει σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα από το δικό μας. Βέβαια, ο καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο και το ζητούμενο είναι να καταφέρουν να βγάλουν αυτή την ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χένιγκ Μπεργκ προσπαθεί με τους συνεργάτες του να προετοιμάσουν όσο καλύτερα την ομάδα και μέσα από τα τελευταία φιλικά παιχνίδι να έρθει το καλύτερο δυνατό μοντάρισμα.

Ταυτόχρονα, δεν σταματούν οι προσπάθειες ενίσχυσης, καθώς απομένουν οι τελευταίες προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ. Η μεγάλη προτεραιότητα είναι ο επιθετικός περιοχής, που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχει βιασύνη, γιατί η επιτροπή προγραμματισμού θέλει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα και να φέρει στην ομάδα ένας επιθετικό που θα κάνει την διαφορά.

Από ‘κει και πέρα, θα υπάρχει ακόμη μία θέση για τον α’ κατάλογο, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει η θέση που θα κινηθούν για ενίσχυση. Μία σκέψη γίνεται για άμυνα και στα υπόψη βρίσκεται πάντα ο Ρομπέρζ, εάν ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τον Απόλλωνα.

Η άλλη σκέψη είναι για αμυντικό μέσο, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή την στιγμή και θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη μέρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X