ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ο καλός της εαυτός

Αυτόν καλείται να βγάλει στο ντέρμπι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πικρή ήττα, κακή εμφάνιση σε ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο η Ομόνοια μπορούσε να χτυπήσει αποφασιστικά με την προϋπόθεση βέβαια πως θα ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν ήταν όμως. Αυτό είναι το story του ματς με την ΑΕΚ. Λήξαν.

Οι παίκτες θέλουν να επανέλθουν στις νίκες μετά από αυτή την ήττα έχοντας μπροστά τους το ιδανικό ματς για να επιστρέψουν  πολύ δυναμικά (αγωνιστικά και πνευματικά), θέλοντας να τελειώσουν την αντεπίθεση τους με φόντο την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Στην Ομόνοια έχουν επικεντρωθεί στο ντέρμπι της της προσεχούς Κυριακής (28/4), και επιδι΄ώκουν  τη νίκη για λόγους γοήτρου, αλλά κυρίως για λόγους ουσίας. Θυμίζουμε ότι με νίκη εξασφαλίζεται η έξοδος στην Ευρώπη.

Σε αυτό το σημαντικό (από κάθε άποψη) παιχνίδι η Ομόνοια καλείται να παρουσιάσει τον άλλο –τον καλό - εαυτό της για να φτάσει στο στόχο της. Τα αρνητικά που είδαμε θα πρέπει να αλλάξουν αμέσως και να μετατραπούν σε θετικά. Να παρουσιαστεί μια άλλη εικόνα. Όπως γράψαμε και προσφάτως η Ομόνοια έχει αποδείξει ότι μπορεί να γυρίσει το διακόπτη.

Η άχρονη σχέση

Ας το κάνει και την Κυριακή που έρχεται για να προσφέρει χαρά στους φίλους της που όπως αναμένεται θα τη στηρίξουν με θέρμη ξανά. Η με ιδανικό τρόπο λειτουργούσα αμφοτεροβαρής σχέση μεταξύ ομάδας και λαού είναι άχρονη.

Στα θετικά για τον Γιάννη Αναστασίου, που ασφαλώς και καταρτίζει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής, εμπίπτει η επιστροφή του Σενού Κουλιμπαλί. Φαμπιάνο και Ανταμ Λανγκ συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά και παραμένει εν αμφιβόλω η συμμετοχή τους στο ματς Ο Αλεξάντερ Φράνσον που προσβλήθηκε από ίωση, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και ακολουθεί επίσης ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση