ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ο Μπεργκ ορίζει τα στάνταρ

Με αφορμή το ωραίο γκολ του Ανδρόνικου Κακουλλή στην Πολωνία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Oι οπαδοί της Ομόνοιας που παρακολούθησαν το ματς, ενθουσιάστηκαν βλέποντας το Ανδρόνικο Κακουλλή να σκοράρει με αυτό τον υπέροχο τρόπο, αλλά και να αποδίδει καλά στο φιλικό του Σαββάτου που έγινε στην Πολωνία με αντίπαλο τη Βίσλα.

Απέδωσαν καλά και οι άλλοι νεαροί που αγωνίστηκαν προσπαθώντας να δείξουν στον Νορβηγό κόουτς ότι δίκαια συμπεριλήφθησαν στην αποστολή. Και χάρηκε και για αυτούς ο κόσμος. Ωστόσο ξεχνάμε κάτι βασικό. Αυτός που ορίζει τα στάνταρ είναι ο Χένινγκ Μπεργκ

Ο Νορβηγός ποτέ δεν αποθεώνει κανένα μικρό αλλά λέει πάντα ότι θέλουν δουλειά

Ο Νορβηγός ποτέ δεν αποθεώνει κανένα μικρό αλλά λέει πάντα ότι θέλουν δουλειά. Γιατί οι μικροί όσο ταλαντούχοι και αν είναι θα πρέπει μεγαλώνοντας να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να αντέξουν τη μεγάλη πίεση της Ομόνοιας.

Η πίεση αυτή δεν αφορά κανένα φιλικό προετοιμασίας ή μη. Και κανένα μεμονωμένο επίσημο ματς. Δεν αφορά την απόδοση του παίκτη σε τέτοια ματς. Αφορά διάρκεια … επίσημων παιχνιδιών. Σε σεζόν μεγάλες και απαιτητικές.

Για να επανέλθουμε στον Ανδρόνικο Κακουλλή θα πρέπει να πούμε ότι το γκολ που πέτυχε κατά της Πολωνικής ομάδας είναι πολύ τονωτικό γιαυτόν. Ο μικρός πέρυσι δεν είχε την αναμενόμενη άνοδο της απόδοσης του επηρεασμένος και από τον τραυματισμό του. Φέτος θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του και να συνεχίσει την πορεία προόδου με βάση την ποιότητα και τις γενικότερες ικανότητες που έδειξε ότι διαθέτει .

Ο Χένινγκ Μπεργκ δείχνει ότι τον εμπιστεύεται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

«Όρθια» στο Καζακστάν!

Θετική μπορεί να θεωρηθεί η φετινή πρεμιέρα της Ομόνοιας η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καϊράτ
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
Ομόνοια: Ήδη μπήκε τέλος…

Ομόνοια: Ήδη μπήκε τέλος…

Δεν αναλώνεται στο χθεσινό ματς και συνεχίζει παρακάτω για την υλοποίηση των στόχων βασισμένη στο πολύ καλό της ρόστερ
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ