ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Oμόνοια: Ο Ψάλτης... λύνει χέρια για Σέχου

Μπορεί πια να προσφέρει και αλλού ο Νιγηριανός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τι κι αν διανύει αισίως το 37ο έτος της ηλικίας του; Εντεκάδα δίχως Ζόρντι Γκόμεθ δεν νοείται. Υπό κανονικές συνθήκες τουλάχιστον, γιατί πλέον είναι υποχρεωμένη πια να προσαρμοστεί και στους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος να μάθει να ζει με την απουσία του αρχηγού.

Μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Δόξα, ο Γκόμεθ θα λείψει από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πρασίνων». Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ισπανού παίζοντας στο πλάι του Μπασιρού στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Μιξ Ντίσκερουντ θα ήταν μια εν δυνάμει επιλογή αν ήταν υγιής, όμως ο Νορβηγός παραμένει στα «πιτς» μετά τον τραυματισμό του και δεν θα είναι διαθέσιμος κόντρα στην Πάφο. Με αυτές τις συνθήκες, προβάδισμα για να αγωνιστεί στον χώρο του κέντρο έχει ο Αμπντουλάχι Σέχου.

Τον ένα χρόνο και κάτι που φορά την πράσινη φανέλα, ο Νιγηριανός έχει παίξει κυρίως ως δεξί μπακ. Εντούτοις, η ικανότητά του να προσφέρει και στη μεσαία γραμμή είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη πολλάκις στην καριέρα του και το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ψάλτη, κατά πάσα πιθανότητα θα ωθήσει τον Μπεργκ να αξιοποιήσει τον ποδοσφαιριστή του σε έναν διαφορετικό ρόλο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση