ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ο ψηλός πήχης της ποιότητας και ο Τορνίκε

Έντονες διεργασίες και αυξημένες απαιτήσεις για την ενίσχυση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την προσθήκη μέσου και δύο ακραίων (σε σύνθετους ρόλους) έχουν ως προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή στην Ομόνοια. Εκεί εστιάζεται η προσοχή, με την ομάδα σχεδιασμού να αξιολογεί συνεχώς περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προτείνονται.

Κάποιες αξιολογήθηκαν θετικά, υπάρχει λίστα υποψηφίων, έχουν γίνει επαφές –,μερικές από αυτές είναι προχωρημένες- αλλά καμία απόφαση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.

Είναι αυτονόητο ότι η επιδίωξη είναι όπως οι τρεις ποδοσφαιριστές που θα έλθουν θα είναι συνολικά καλύτεροι από τους Βίτορ Γκόμες, Τιάγκο Φερέιρα και Ερνστ Ασάντε.

Ο πήχης έχει –δικαίως- τεθεί ψηλά. Άρα οι υπό εξέταση περιπτώσεις, μόνο εύκολες δεν είναι. Αν έχουν αίσιο πέρας, τότε η ομάδα αυξάνει ουσιαστικά την εμβέλεια της.

Ο αμυντικός μέσος δεν θα είναι βέβαια ο …Τσάμπι Αλόνσο, αλλά θα τρέχει, θα μαρκάρει, θα πασάρει, και θα εκτελεί όποτε χρειαστεί το κάθε ένα.

Ο ένας ακραίος επιθετικός, θα αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο άλλος παίκτης που θα αποκτηθεί θα αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, όμως θα μπορεί να δώσει λύσεις και ως ακραίος επιθετικός.

Η Ομόνοια έχει στο ρόστερ της 4 κενές θέσεις στον κατάλογο Α. Οι τρεις προσθήκες –με βάση τα δεδομένα της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής- είναι οι προαναφερθείσες, ενώ η τέταρτη αναμένεται να γίνει αργότερα.

Ο Οκριασβίλι

Για τη μια θέση στα εξτρέμ στα υπόψη βρίσκεται πάντα και ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες προτεραιότητα του παίκτη είναι το εξωτερικό. Εντός Κύπρου η πρόταση της Ομόνοιας, τον ικανοποιεί. Το τριφύλλι κάνει υπομονή έχει τις κεραίες σε λειτουργία, αλλά από την άλλη θα περιμένει τον παίκτη εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

 Δεν υπάρχει πρόθεση για την ώρα για να αποχωρήσει άλλος  παίκτης εκτός κι αν έλθει πρόταση που να τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Όπως βέβαια και την ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων για τους Φαμπιάνο Ριμπέιρο και Λοΐζο Λοΐζου, αλλά τίποτα επίσημο δεν έφτασε, για την ώρα, στα γραφεία της Ομόνοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση