ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ο στόπερ, ο Ρομπέρζ και ο Μαυρίας

Αναζήτηση στόπερ με το Γάλλο να είναι σταθερά παρών, ενώ για τον Ελλαδίτη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι επίσημο

Newsroom 24sports

Με τη μετεγγραφική περίοδο να πλησιάζει στο τέλος –μένουν δέκα μέρες για τη συμπλήρωση της- η Ομόνοια αναζητεί άλλο ένα ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας. Η ομάδα σχεδιασμού θεωρεί ότι χρειάζεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής στη γραμμή αυτή για να κλείσει η τετράδα, με τους Λούφτνερ, Λανγκ –πήγαν αρκετά καλά στα φιλικά ως δίδυμο - και Κούσουλο να αποτελούν την τριάδα, ενώ για τη θέση υπάρχει και ο Κατελάρης που όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, είτε στην Ομόνοια, είτε στην Εθνική ήταν θετικός.

Γιαυτό ακριβώς το λόγο, δηλαδή την ύπαρξη επιλογών στη συγκεκριμένη στιγμή, δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση για την εξεύρεση του παίκτη που θα πλαισιώσει τους λοιπούς κεντρικούς αμυντικούς.

Το σήριαλ Ρομπέρζ

Ομόνοια και Βαλεντίν Ρομπέρζ. Πιο… σήριαλ δεν υπάρχει κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Πιο σήριαλ και από το «Ομόνοια και αριστερός μπακ» που τέλειωσε -με βάση το τι έχουμε δει από το Λέζιακς- αίσια.

Το φλερτ της Ομόνοιας με το Γάλλο ο οποίος εδώ κι αρκετό καιρό είναι εκτός ομάδας, προπονούμενος ατομικά, είναι υπαρκτό, ωστόσο, η αποζημίωση που θέλει ο Απόλλωνας για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή αποτελεί εμπόδιο για τη μετεγγραφή. Η αποζημίωση ήταν και η αιτία που τις προάλλες έγινε νύξη για αντάλλαγμα με ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν… ευδοκίμησε.

Το συμβόλαιο ενδεχόμενης συνεργασίας της ομάδας της Λευκωσίας με τον Γάλλο θα είναι παρόμοιο με αυτό που διατηρεί στον Απόλλωνα και προστιθέμενο το ποσό της αγοράς στο ποσό του συμβολαίου φθάνει σε πολύ μεγάλο ύψος. Όπως είναι τώρα τα πράγματα δύσκολα γίνεται η μετεγγραφή.

Όμως τίποτα δεν είναι στατικό.


Για το Μαυρία

Το όνομα του Χάρη Μαυρία « παίζει» στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με Ελλαδικά δημοσιεύματα το «τριφύλλι» εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του 25χρονου ποδοσφαιριστή από την Ομόνοια.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι έχει γίνει από πλευράς της Αθηναϊκής ΠΑΕ προσέγγιση προς τον παίκτη, αλλά ενώπιον της Ομόνοιας δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Αν θα υπάρξει κάτι επίσημο; Εικασίες δεν κάνουμε. Υπάρχουν δυο πράγματα που δεν αποτελούν εικασίες. Ο ΠΑΟ δεν είναι οικονομικά εύρωστος –βέβαια το συμβόλαιο του Ελλαδίτη δεν είναι ψηλό- ενώ στην Ομόνοια δεν υπάρχει… περίσσευμα παικτών στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η συνέπεια

«Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια του κόσμου που θα δώσει το παρών του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Δόξα. Ως εκ τούτου δεν θα προχωρήσουμε σε προπώληση εισιτηρίων μέχρι να γνωρίζουμε εάν θα αδειοδοτηθεί το Μακάρειο στάδιο». Μέρος της ανακοίνωσης όπου εξέδωσε η Ομόνοια σχετικά με τα χθεσινά για το θέμα της αδειοδότησης του Μακαρείου. Η Ομόνοια ακολουθεί στάση συνέπειας στο όλο θέμα και περιμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται συνεχείς διαδικασίες για εγκατάσταση σύγχρονου κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο Μακάρειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση