ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ο χρόνος που χάθηκε

Η συνέπεια της υπόθεσης Τορνίκε Οκριασβίλι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η απόφαση του Τορνίκε Οκριασβίλι να προτιμήσει την πρόταση του ΑΠΟΕΛ οδηγεί την Ομόνοια προς άλλες κατευθύνσεις.

Η απόκτηση περιφερειακού επιθετικού ποδοσφαιριστή που έχει την ικανότητα να παίξει και ως επιτελικός μέσος, αποτελεί ένα εκ των μεταγγραφικών στόχων. Τώρα το βλέμμα πέφτει σε άλλες λύσεις.

Το ότι δεν κύλησε κατ΄ ευχήν είναι πια άνευ σημασίας

Συνεχίζονται οι ενέργειες της ομάδας σχεδιασμού με βασικό γνώμονα την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ. Βέβαια ο στόχος δεν μπορούσε να είναι άλλος από την ενδυνάμωση της ομάδας.

Η υπόθεση Τορνίκε Οκριασβίλι πήρε τέλος και ασφαλώς δεν πρόκειται να απασχολήσει άλλο, κανένα στην ομάδα. Το ότι δεν κύλησε κατ΄ ευχήν είναι πια άνευ σημασίας.

Χάθηκε όμως χρόνος. Υπήρξε μια επιμονή προς τον ποδοσφαιριστή λες και ήταν ο εις και μόνος διαθέσιμος. Λες και δεν υπάρχουν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές ανά την Ευρώπη που μπορούν να παίξουν στην πρωταθλήτρια Κύπρου. Ήταν σε ένα βαθμό σκηνικό …Ακιντόλα.

Σκηνικό που πέρυσι πήρε πάρα πολύ χρόνο. Τέτοια διάρκεια που αποτελεί… σημείο αναφοράς. Ευτυχώς για την Ομόνοια βρέθηκε την τελευταία στιγμή ο Ερνστ Ασάντε (ανακοινώθηκε στις 24 Αυγούστου με την ομάδα να έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη με το ματς στο Ερεβάν στις 19 Αυγούστου και στο πρωτάθλημα στις 22 με το ματς στην Πάφο).

Αυτό είναι το «πλην» της υπόθεσης. Το χάσιμο χρόνου που επήλθε. Σε μια επανάληψη του περσινού, αλλά σε μικρότερη έκταση. Η προετοιμασία αρχίζει σε δέκα μέρες και η ομάδα δεν έχει ακόμη ισχυροποιηθεί σε σχέση με πέρυσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση