ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Οι ανάγκες, το deadline και ο χρόνος που τρέχει αδυσώπητα

Αναμονή για ανακοινώσεις

Στην Ομόνοια έχουν (εν πολλοίς) ληφθεί αποφάσεις σχετικά με το πώς θα κινηθεί η ομάδα στην μετεγγραφική αγορά και τι ακριβώς ψάχνει. Έχουν ακόμη ληφθεί αποφάσεις για απαλλαγή της ομάδας από κάποια συμβόλαια ως επίσης και (αποφάσεις) που αφορούν την πτυχή των αποχωρήσεων. Αυτές έχουν υλοποιηθεί.

Όμως η ενίσχυση, ( το πρωτεύον), και η απαλλαγή από συμβόλαια είναι θέματα που παραμένουν ανοικτά. Υπάρχει όμως -και επισήμως διατυπωθέν -  συγκεκριμένο deadline για το πότε θα έρθουν παίκτες. «Στόχος είναι να ολοκληρωθούν 4-5 μετεγγραφές μέχρι τις ημέρες έναρξης της προετοιμασίας. Η έναρξη των προπονήσεων ορίστηκε για τις 24 Ιουνίου». Αυτά δήλωσε στον ΣΠΟΡ FΜ 95 ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου στις 7 Ιουνίου. Άρα ο κόσμος περιμένει 2-3 προσθήκες.

Όχι απλώς προσθήκες, λέμε μεις, αλλά παίκτες από το… πάνω ράφι, (για τα δικά μας δεδομένα) που θα ανεβάσουν έτι περαιτέρω την ποιότητα του «πράσινου» depth chart. Να γίνει αναβάθμιση του ρόστερ, δίχως εκπτώσεις.

Να δοθεί ποιότητα και ισορροπία στην ομάδα για να σταλούν μηνύματα αυτοπεποίθησης προς τον κόσμο. Και φυσικά στους ήδη περιλαμβανόμενους παίκτες στο δυναμικό.

Είναι όντως αρκετές οι ανάγκες (σε όλες τις γραμμές) σε χρόνο που τρέχει αδυσώπητα. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση