ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Οι άξονες της ενίσχυσης

Το πλαίσιο κινήσεων για την υλοποίηση των μετεγγραφών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το σκηνικό με το μετεγγραφικό σχεδιασμό στο «τριφύλλι» έχει αποσαφηνιστεί σε μεγάλο βαθμό στον τομέα των αποχωρήσεων, αφού η μια και μόνη εκκρεμότητα αφορά στον Αμπντουλαχί Σέχου.

Υπενθυμίζουμε ότι αποχώρησαν από την Κυπελλούχο οι Κάσπερ Χοράσκα, Τόμας Χούμποτσαν, Κίκο, Τζόρντι Γκόμεθ, Μάρκο Τσέποβιτς, Ερικ Μποτεάκ, Ερνστ Ασάντε, ενώ ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα από τον Ολυμπιακό, με το συγκεκριμένο «φάκελο» να παραμένει ανοικτός για την ώρα.

Η προσπάθεια αφορά τώρα τις προσθήκες, με τον Μπρούνο Φελίπε να κάνει την καλή αρχή, χωρίς βέβαια να σημαίνει αυτό …πανηγυρισμούς. Συνεχίζονται οι επαφές με υποψήφιους προς απόκτηση ποδοσφαιριστές με την ομάδα σχεδιασμού να εφαρμόζει την παμπάλαια τακτική της απόλυτης σιγής.

Η ενίσχυση προβλέπει την αναδιοργάνωση της ομάδας με την απόκτηση κυρίως νέων προσώπων σε παραγωγικές ηλικίες, προσθήκη ενέργειας και ταχύτητας στο παιχνίδι. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί απαράβατο κανόνα, αλλά βασική κατεύθυνση.

Αν κοιτάξει κανείς τις ηλικίες των παικτών που έφυγαν μέχρι τώρα –Χούμποτσαν 37, Γκόμεθ 37, Μποτεάκ 35, Τσέποβιτς 31, Ασαντε 34, Κικο 29, Λοβέρα 23, Χοράσκα 23- θα δει ότι μόνο οι τελευταίοι δυο είναι νεαρής ηλικίας. Με το μεν Αργεντινό μεσοεπιθετικό να αποχωρεί λόγω της λήξης του δανεισμού του –δηλαδή αναγκαστικά ενώ ταυτόχρονα υπάρχει περίπτωση επανένταξης - και τον Πολωνό κηπερ να αποχωρεί γιατί …περισσεύει (πάλι …αναγκαστικά).

Οι άξονες της μετεγγραφικής ενίσχυσης της Ομόνοιας είναι άρα τρεις. Πέραν του προαναφερθέντος είναι «ασφαλείς επιλογές», και «όχι οικονομικές επιπολαιότητες», που σημαίνει όχι άσκοπα λεφτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση