ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Οι δύο πολύ σημαντικές...

Θέτει προτεραιότητα το μετεγγραφικό σκηνικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τέσσερις μετεγγραφές πραγματοποίησε μέχρι τώρα η Ομόνοια. Πρόσθεσε στο δυναμικό της τους Μπρούνο Φελίπε, Άνταμ Μάθιους, Νεμάνια Μίλετιτς και Μπράντον Μπάρκερ.

Για να δούμε πως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ του «τριφυλλιού»

Τερματοφύλακες: Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Φρανσίς Ουζόχο, Κωνσταντίνος Παναγή, Χαράλαμπος Κυριακίδης
Άμυντικοί: Ανταμ Μάθιους, Πάρις Ψάλτης, Νεμάνια Μίλετιτς, Εκτορ Γιούστε, Ανταμ Λανγκ, Νικόλας Παναγιώτου, Γιαν Λέζιακς, Νικόλας Κυριακίδης
Μέσοι: Φουάντ Μπασιρού, Μιξ Ντίσκερουντ, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Ανδρέας Ασημένος, Κωνσταντίνος Χρίστου, Γιάννης Κούσουλος
Επιθετικοί: Μπρούνο Φελίπε , Μπράντον Μπάρκερ, Τιμ Μάταβζ, Φώτης Παπουλής, Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοΐζος Λοΐζου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Ανδρέας Σάββα, Άγγελος Ζευκής

Μπορεί η Ομόνοια να θέλει επιπλέον τέσσερις παίκτες (φορ, δυο μέσους, αριστερό μπακ ), όμως οι καθοριστικές, οι πραγματικά πολύ σημαντικές μετεγγραφές του τριφυλλιού είναι δυο, έτσι όπως έχει «τρέξει» ως τώρα η μετεγγραφική σεζόν και βέβαια όπως είναι διαμορφωμένο το υλικό της ομάδας.

Οι δυο μετεγγραφές είναι ο φορ διαφοράς (είναι αυτονόητο ότι θα είναι παραγωγικός) και ο ικανός μέσος που θα έχει την κύρια ευθύνη της τελικής πάσας.

Γιατί με βάση την περσινή σεζόν είναι εμφανές σε όλους ότι τα κομμάτια που πρέπει σίγουρα να βελτιωθούν είναι αυτό του σκοραρίσματος και της τελικής πάσας.

Στις 18 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της Ομόνοιας. Σε αυτού του είδους τις αναμετρήσεις - υπάρχει και ο επαναληπτικός- όπου ο αντίπαλος θα είναι αξιόλογος και θα έχει και αυτός μέγα κίνητρο. η «χημεία» παίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο και η ποιότητα. Οι παίκτες θα πρέπει να βρεθούν, να αποκτηθούν και να ενσωματωθούν σε «λογικό» χρονικό διάστημα έτσι ώστε να είναι βοηθητικοί για την ομάδα στα πρώτα Ευρωπαϊκά ματς.

Η Ομόνοια πάντως είπε ότι ο φορ θα αργήσει περισσότερο. Επίσης όλοι ξέρουμε ότι κάθε μετεγγραφική σεζόν είναι διαφορετική και έχει τα ups και τα downs της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό θα πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες της Ομόνοιας με τη χθεσινή τους εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ