ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Οι μεγάλες αποφάσεις της νέας εποχής

Αρκετά είναι τα θέματα στο τριφύλλι τα οποία εισέρχονται σε νέα διάσταση

Newsroom 24sports

Μακάρειο στάδιο, τηλεοπτικά δικαιώματα, προπονητικές εγκαταστάσεις και μοντέλο λειτουργίας. Τα αναφερόμενα αποτελούν μερικούς από τους τομείς στους οποίους η Ομόνοια έχει, τους τελευταίους μήνες, προχωρήσει σε μεγάλες αποφάσεις που έχουν φέρει με τη σειρά τους σημαντικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό της τμήμα.

Ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα δείξουν την ορθότητα των πραγμάτων

Στα μέσα του περασμένου μήνα (Μαρτίου) εμφανίστηκαν τα πρώτα ρεπορτάζ τα οποία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον και πρόθεση από πλευράς Ομόνοιας να αφήσει το ΓΣΠ ως έδρα της ομάδας και να μετακομίσει… βορειοδυτικότερα, προς Μακάρειο πλευρά. Η τελευταία ενημέρωση που προκύπτει αναφέρει πως, μετά την προχθεσινή συνάντηση των δυο πλευρών, υπάρχει η διάθεση να προχωρήσουν οι διαδικασίες ώστε να διαφανεί κατά πόσο μπορεί να υπάρξει θετική κατάληξη στο θέμα.

Την περίοδο που βγήκαν στην επιφάνεια οι σκέψεις για το Μακάρειο, φανερώθηκαν και οι αντίστοιχες για διακοπή του συμβολαίου που διατηρούν οι πράσινοι με την Primetel για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα στην πενταετία 2019 – 2024. Εντός του τρέχοντος μήνα αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και σε αυτό το θέμα.

Η αλλαγή στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ομόνοιας είχε παρατηρηθεί από το περασμένο καλοκαίρι. Μία μέρα μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας, στις 10 Ιουλίου, η ιστοσελίδα μας, 24sports.com.cy, με ρεπορτάζ του συναδέλφου Πέτρου Παπαγιώργη ανέλυσε το πλάνο πάνω από το οποίο το Ηλίας Πούλλος θα μετατραπόταν σε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο το οποίο θα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας αλλά και των ακαδημιών του συλλόγου. Αυτό που διαφοροποιήθηκε από τότε είναι τα χρονοδιαγράμματα, καθώς αυτή τη στιγμή οι πράσινοι βρίσκονται σε στάση αναμονής της τελικής έγκρισης από την πολεοδομία ώστε να ξεκινήσουν τα έργα.

Ανάμεσα στα πιο πάνω, σε διαφορετικές φάσεις μέσα στη φετινή χρονιά, είχαμε τις προσλήψεις των Νεόφυτου Λάρκου και Σίμου Ταραπουλούζη στις θέσεις του αθλητικού διευθυντής και του επικεφαλή του τμήματος σκάουτιγκ αντίστοιχα. Επίσης, συμπληρωθήκαν και οι θέσεις του αναλυτή ποδοσφαίρου και αγωνιστικής απόδοσης και του αθλητικού επιστήμονα.

Ήταν αναμενόμενο, μετά την αλλαγή στα διοικητικά της Ομόνοιας τον περασμένο Μάιο, να προκύψουν μεγάλα διλήμματα και περιπτώσεις όπου θα χρειαζόταν να παρθούν ανάμεσα σε άλλες, ριζικές, καινοτόμες και τολμηρές επιλογές. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα δείξουν την ορθότητα των πραγμάτων. Το σίγουρο είναι πως τα έργα και τα πλάνα τα οποία αναφέρονται παραπάνω δείχνουν ότι οι στιγμές των μεγάλων αποφάσεων έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το παιχνίδι του Σαββάτου (18:00) απέναντι στην ΑΕΚ ξεκίνησε την Τρίτη. Αμφίβολοι, όσον αφορά την συμπερίληψή τους στην αποστολή, είναι οι Τζιωνής, Ζίβετς, Πρετσέ, Εντρένα και Λόρα τους οποίους η ετοιμότητα θα τσεκαριστεί στη σημερινή και στην αυριανή προπόνηση. Σίγουρα δεν προλαβαίνουν οι Χριστοφή και Κατελάρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X