ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Οκριασβίλι και επιθετικό χαφ

Δύο κινήσεις που θα εκτοξεύσουν τους πράσινους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Τορνίκε Οκριασβίλι, η Ομόνοια επικεντρώνεται στην περίπτωση του επιθετικού χαφ.

Ο Γεωργιανός προορίζεται για το αριστερό άκρο της επίθεσης, παρόλο που μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, ωστόσο οι «πράσινοι» θέλουν να ανεβάσουν κι άλλο την ποιότητα της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι εάν έρθει παίκτης της εμβέλειας και της ποιότητας του Οκριασβίλι, τότε ανεβαίνει αυτόματα το επίπεδο της ομάδας. Άλλωστε, στην Ομόνοια είχαν τονίσει εξ αρχής ότι τους ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ και για να γίνει ένα βήμα προς τα πάνω, τότε θα πρέπει να έρθουν στην ομάδα κάποιοι ποιοτικοί παίκτες. Για αυτό η απόκτηση του επιθετικού χαφ θεωρείται πολύ σημαντική.

Στην λίστα των Λάρκου-Ταραπουλούζη υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά απ’ ότι φαίνεται κινούνται περισσότερο εκτός Κύπρου για να συμπληρωθεί αύτη η θέση.

Πρόκειται για παίκτη που θα έρθει για να κάνει τον αντί-Παπουλή και θα «αποφορτίσει» τον Τζόρντι Γκόμεθ από την οργάνωση του παιχνιδιού. Ο συγκεκριμένος παίκτης θα έχει την ικανότητα να οργανώνει, αλλά και να σκοράρει.

Βέβαια, πέραν από τον συγκεκριμένο παίκτη, θα γίνει ακόμη μία προσθήκη στον άξονα, που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Βίτορ Γκόμες. Στην περίπτωση αυτή, ισχύει ακριβώς το ίδιο με τον επιθετικό μέσο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση