ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ολικό restart...

Στο ντέρμπι με την Ανόρθωση προσβλέπει σε μια αρχή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θεωρούνται δεδομένες οι αλλαγές στην ενδεκάδα της Ομονοίας για τον αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση σε σχέση με αυτήν που παρατάχθηκε στον αγώνα κατά της ΠΑΕΕΚ όπου η εμφάνιση και το αποτέλεσμα χαρακτηρίζονται ως τραγικά γεγονότα.

Οι Φώτης Παπουλής, Μαρίνος Τζιωνής Ανδρόνικος Κακουλλής, Αμπντουλάχι Σέχου, Ιγιάγι Αντιέμγουεν διεκδικούνθέση στην ενδεκάδα.

Το θέμα βέβαια δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά όλη η ομάδα που παρουσιάζεται με περιορισμένη ενέργεια, ελάχιστες εντάσεις και αδυναμίες τέτοιες που δεν πείθουν κανένα ότι η ομάδα αυτή μπορεί να υλοποιήσει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο στόχος της νίκης είναι ασφαλώς αυτονόητος για την Ομόνοια αλλά ποιος μπορεί να νοιώθει αισιόδοξος για τη έκβαση του αγώνα μετά από αυτά τα χάλια που είδε στο ματς με τη ΠΑΕΕΚ (και όχι μόνο). η Ανόρθωση βέβαια όπως παρουσιάζεται δεν είναι ομάδα που προκαλεί φόβο, αλλά τον (φόβο) προκαλεί η λίαν προβληματική εικόνα της Ομόνοιας από την αρχή της περιόδου πλην κάποιων μεμονωμένων φωτεινών διαλλειμάτων

Όμως άλλο πράγμα οι αλλαγές σε πρόσωπα και άλλο πράγμα η αλλαγή της εικόνας της ομάδας. Όχι απλώς η αλλαγή της εικόνας αλλά η αλλαγή της ολικής εικόνας σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί, όμως, να αλλάξει η ολική εικόνα της ομάδας;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση