
24sports.com.cy
Η Ομόνοια ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Ύψωνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (18:00) στο στάδιο «Αμμόχωστος», για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στόχος του «τριφυλλιού» είναι να επιστρέψει στις νίκες και να αποκτήσει την απαιτούμενη ψυχολογία ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί, με έξι αγώνες μέσα σε 21 ημέρες σε Κύπρο και Ευρώπη.
Ο Νορβηγός τεχνικός, Χένινγκ Μπέργκ, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, έχοντας στο μυαλό του όχι μόνο την ανάγκη για φρεσκάρισμα, αλλά και το επικείμενο ευρωπαϊκό ταξίδι στο Κόσοβο για το παιχνίδι με τη Ντρίτα στις 23 Οκτωβρίου.
Παράλληλα, ο Μπέργκ βλέπει με ικανοποίηση την επιστροφή του Γιόβετιτς, γεγονός που του δίνει μία ακόμη σημαντική επιλογή στην επιθετική γραμμή.
Από εκεί και πέρα δεν είναι σίγουρο ότι ο Εβάντρο θα παίξει ξανά ως αντί-Άιτινγκ ή θα προτιμηθεί Εράκοβιτς ή Κούσουλςο δίπλα από τον Μάριτς.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η κατάσταση του Φαμπιάνο θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Στεπίνσκι προπονείται κανονικά και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή.
Ο Σεμέδο ίσως μείνει στον πάγκο για ξεκούαση, ο Άγγελος Ανδρέου συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Άιτινγκ παραμένει σε φυσιοθεραπείες.
Η Ομόνοια καλείται πάντως να δείξει συνέπεια και βάθος στο ρόστερ, ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις των επόμενων εβδομάδων.