ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ονειρική τετράδα

Τέσσερις Κύπριοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν ακόμη πιο πολλά

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά και την αναμενόμενη εξέλιξη στο «καυτό» θέμα των τελευταίων ημερών που απασχολούσε την Ομόνοια και της ανανέωσης του συμβολαίου του Λοΐζου Λοΐζου ο Νιλ Λένον μπορεί να υπολογίζει σε μία ονειρική τετράδα Κύπριων για το αρχικό του σχήμα σε κάθε παιχνίδι.

Η τετράδα συμπληρώνεται με τους Νικόλα Παναγιώτου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Ανδρόνικο Κακουλλή. Αυτοί οι τρεις έδειξαν στα δύο ματς με τη Γάνδη ότι είναι έτοιμοι από κάθε άλλη φορά για να παραμείνουν βασικοί στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού». Και οι τρεις τους απέναντι σε μία μεγάλη έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν απέναντι σε μεγάλους παίκτες και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν.

Μαζί και με την χαρμόσυνη εξέλιξη στο θέμα του Λοΐζου, ο Βορειοιρλανδός τεχνικός δεν μπορεί να είναι πιο χαρούμενος. Τη δεδομένη στιγμή εκεί που ψάχνεις να βρεις πάνω από ένα Κύπριο βασικός στις άλλες μεγάλες ομάδες, ο Νιλ Λένον έχει την ευκαιρία να έχει βασικούς τέσσερις Κύπριους και μάλιστα νεαρούς.

Πλέον η σωστή διαχείριση του Λένον είναι το πιο σημαντικό πράγμα όσον αφορά αυτούς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πάντως ο ίδιος έδειξε ότι τους έχει τεράστια εμπιστοσύνη και μαζί του έχουν μέλλον.

Και επειδή πρέπει να λέμε την αλήθεια η επιστροφή Λοΐζου στην ομάδα, μόνο θετικά μπορεί να φέρει, καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Ο 19χρονος επιθετικός απέδειξε πολλές φορές τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο, ειδικά όταν βρίσκεται στις καλές του μέρες.

Επομένως σκεφτείτε μία εντεκάδα, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τους Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Λοΐζου και Κακουλλή.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση