ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ουκ εν τω πολλώ το ευ

Η τακτική των λίγων και καλών μετεγγραφών, συνεχίστηκε

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εφτά μετεγγραφές πραγματοποίησε η Ομόνοια στην παρούσα μεταγραφική σεζόν. Αν θα διαφοροποιηθεί ο αριθμός με την προσθήκη ελεύθερου παίκτη …θα το δούμε.

Το τριφύλλι έκανε αυτό που θα έκανε κάθε σοβαρή ομάδα στη θέση της. Διατήρησε το βασικό κορμό και με περιορισμένες και ουσιαστικές πινελιές, ετοιμάστηκε για να δώσει τη μάχη της υπεράσπισης των κεκτημένων όπως και αυτή για την Ευρωπαϊκή υπέρβαση που ερμηνεύεται ως η πρόκριση τους 16 του Κόνφερενς Λινγκ. Ήδη βέβαια υλοποίησε τον πρώτο στόχο που ήταν η παρουσία της σε Ευρωπαϊκό όμιλο.

Έκτορ Γιούστε, Πάρης Ψάλτης, Μιξ Ντίσκερουντ, Φουάντ Μπασιρού, Ιγιάγι Ατιέμγουεν, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Φράνσις Ουζόχο είναι τα νέα αποκτήματα του «τριφυλλιού», με τον τελευταίο να ανακοινώνεται χθες λειτουργώντας ως έκπληξη για τους μη γνωρίζοντες. Απλώς στην Ομόνοια περίμεναν την ευκαιρία. Που τελικά τους δόθηκε.

Δεν απέφυγε την πεπατημένη η Ομόνοια στον τομέα των μετεγγραφών στη …Μπεργκ εποχή, αν εξαιρεθεί βέβαια η πρώτη σεζόν όπου εκ των πραγμάτων η αναδόμηση του υλικού ήταν σχεδόν ολοκληρωτική.

Ας θυμηθούμε τις προσθήκες που έγιναν από τον Ιανουάριο του 2020. Κρίνοντας γενικά αυτές τις προσθήκες και βάζοντας τα πράγματα στη ζυγαριά σαφώς και η κλίση της (ζυγαριάς) είναι προς τη μεριά των θετικών δεδομένων.

Άρα ουκ εν τω πολλώ το ευ. Δηλαδή, δεν έχει σημασία η ποσότητα (το πολύ) όσο η ποιότητα (το ευ).

Ιανουάριος 2020: Κοστέλ Παντίλιμον Νταβίντ Ακιντόλα, Μάριος Στυλιανού
Ιούνιος 2021:Φώτης Παπουλής, Μίκαλ Ντούρις,Φρανσίσκο Κίκο,Ερνστ Ασάντε, Καλί Σενέ, Αμπντουλαχί Σέχου
Ιανουάριος 2021: Μάρκο Τσέποβιτς Κάσπερ Χοράσκα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση