ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:13
 

Ομόνοια: Ούτε κουβέντα για ΓΣΠ

Ο Σταύρος Παπασταύρου έβαλε σε μια σειρά τις προτεραιότητες και ξεκινά επαφές

Newsroom 24sports

Σημαντική θεωρείται η τρέχουσα εβδομάδα στην Ομόνοια. Ο Σταύρος Παπασταύρου επέστρεψε στην Κύπρο, έβαλε σε μια σειρά τις προτεραιότητες και ξεκινά μια σειρά επαφών με στόχο να τακτοποιήσει όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

Την ερχόμενη Παρασκευή ο πρόεδρος της Ομόνοιας θα παραθέσει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου

Πέραν από τις καθημερινές συναντήσεις με τους συνεργάτες του στην εταιρεία και άτομα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο πρόεδρος των «πρασίνων» θα επιδιώξει να έχει κατ΄ιδίαν συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΚΟΑ για το θέμα του Μακαρείου σταδίου, καθώς και με ιθύνοντες της Primetel.

Το γηπεδικό είναι ψηλά στην ατζέντα του κ. Παπασταύρου και επιθυμία του είναι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Η Ομόνοια δεν είχε λάβει ακόμη οριστική απάντηση στο αίτημα της για μετακόμιση του Μακαρείου, ούτε έχει διευθετηθεί κάποιο ραντεβού με τους ανθρώπους του ΚΟΑ.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση της εταιρίας παραμένει αδιάλλακτη για το θέμα του ΓΣΠ και ο κ. Παπασταύρου εξακολουθεί να μην θέλει να ακούσει κουβέντα για συνέχιση της συνεργασίας της με το στάδιο της Λευκωσίας, τουλάχιστον όχι με τους υφιστάμενους όρους. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας θα συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής της ομάδας στο ΓΣΠ μόνο στην περίπτωση που οι ιθύνοντες του σταδίου διαφοροποιήσουν τη στάση τους και ρίξουν σημαντικά τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Κάτι που - για την ώρα - δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ζεστοί οι ιθύνοντες του ΓΣΠ να πράξουν.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν επαφές και με τους υπευθύνους της Primetel για να συζητηθεί το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Εδώ τα δεδομένα είναι διαφορετικά και πολύ πιο πολύπλοκα. Μετά την έκδοση του προσωρινού διατάγματος, το οποίο υποχρεώνει τις δύο πλευρές να τηρήσουν τους όρους του συμβολαίου μέχρι την πλήρη εκδίκαση της υπόθεσης (διαδικασία η οποία αναμένεται να κρατήσει μερικά χρόνια), οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να βρουν μια εξωδικαστική και συναινετική λύση με τους ανθρώπους της Primetel γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες να επιτευχθεί συμφωνία που να τους ικανοποιεί απόλυτα δεν είναι πολλές.

Παράλληλα τρέχουν οι διεργασίες στα θέματα προγραμματισμού. Το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι το κατά πόσο η Ομόνοια θα συνεχίσει και του χρόνου με τον Γιάννη Αναστασίου (διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν) και ακολούθως το μέλλον των ποδοσφαιριστών του υφιστάμενου ροστερ.

Ο Σταύρος Παπασταύρου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Παρασκευή, όπου αναμένεται να τοποθετηθεί επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τους φίλους της Ομόνοιας. Όπως έχουμε ξαναγράψει, γίνονται σκέψεις για να είναι παρών στο πάνελ και άτομο ή άτομα από το ποδοσφαιρικό τμήμα για να απαντήσουν σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X