ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ουζόχο πίσω απ’ τις λέξεις

Το σκεπτικό γύρω από την απόκτηση του Νιγηριανού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με συνοπτικές διαδικασίες και στην τελευταία μέρα των μεταγραφών η Ομόνοια προχώρησε στην απόκτηση του Φράνσις Ουζόχο. Πρόκειται για μια περίπτωση που είχαν πάντα στο μυαλό τους οι «Πράσινοι» και η κίνηση μόνο τυχαία δεν ήταν.

Μια ακόμη επένδυση

Στο μυαλό των ανθρώπων της Ομόνοιας, ο Ουζόχο είναι μια ακόμη επένδυση που μπορεί να αποφέρει αρκετά και στο αγωνιστικό αλλά και στο οικονομικό. Ναι ασφαλώς ο Νιγηριανός είναι πίσω και μακριά απ’ τον καλό του εαυτό, όμως στο «Πράσινο στρατόπεδο» πιστεύουν πως σύντομα θα βρει τον εαυτό του.

Εξάλλου τα προσόντα του Ουζόχο είναι τέτοια που όταν έχει την υγεία του και είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν μπορεί να μην εξελιχθεί σε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα.

Στο μυαλό και ο Φαμπιάνο

Στη συζήτηση όμως δεν μπορεί να μην μπει και ο Φαμπιάνο ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε ανανέωση μέχρι και το 2024. Το νούμερο ένα δεν μπορεί να απειληθεί άμεσα όμως το να ξεγελάσεις τον χρόνο δεν γίνεται. Ο Βραζιλιάνος είναι στα 33 του, και στην Ομόνοια ξέρουν καλά πως ο Ουζόχο στην πορεία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν νέο Φαμπιάνο.

Σενάριο δανεισμού ή πίεση

Βέβαια αυτή τη στιγμή υπάρχει το σενάριο δανεισμού του Νιγηριανού για να πάρει παιχνίδια αν και δεν είναι δεδομένο. Ασφαλώς το να αγωνίζεται βασικός σε κάποια ομάδα είναι σημαντικό, όμως απ’ την άλλη αν παραμείνει στο ρόστερ, τότε αρχικά το τιμ της Ομόνοιας θα βλέπει την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και θα δώσει έμφαση εκεί που χρειάζεται, ενώ σύντομα θα βάλει πίεση στον Φαμπιάνο, ο οποίος εκ των πραγμάτων αυτή τη στιγμή δεν αισθάνεται ίχνος πίεσης.

Γενικότερα η κίνηση απόκτησης Ουζόχο δεν έγινε τυχαία. Αφού υπήρξε αυτή η ευκαιρία οι «Πράσινοι» την άρπαξαν και θεωρούν ο χρόνος θα τους δικαιώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση