ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Πάει «Ηλίας Πούλλος» το απόγευμα

Έτοιμος να βάλει την πράσινη φανέλα ο διεθνής επιθετικός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Προχώρησε αρκετά του Παναγιώτη Ζαχαρίου και της Ομόνοιας, αφού όπως σας μεταφέραμε νωρίτερα οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του διεθνή επιθετικού.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην μέρα θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της υπόθεσης και μάλιστα ο 24χρονος επιθετικός δεν αποκλείεται να πάει στο «Ηλίας Πούλλος» για προπόνηση.

Το φλερτ της Ομόνοιας με τον Ζαχαρίου χρονολογείται από πέρσι, αλλά οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού αποτέλεσαν αποτρεπτικό παράγοντα για να ολοκληρωθεί από πέρσι η μεταγραφή.

Γνωστά τα γεγονότα που εξελίχθηκαν και το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο μετά την πρόκριση της Ομόνοια στους ομίλους του Κόνφερεστ Λιγκ το θέμα αναθερμάνθηκε με αποτέλεσμα να έχουμε ευτυχή κατάληξη.

Με την κίνηση αυτή, οι πρωταθλητές προσθέτουν στο δυναμικό τους ένας ταλαντούχο επιθετικό, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις στην γραμμή κρούσης.

Το σημαντικό είναι ότι έκανε κανονικά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, οπόταν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει άμεσα ο Χένιγκ Μπεργκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση