ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια-Πάφος FC: «Γαλάζιο» προβάδισμα μέσω... CIES

Στατιστικά της γνωστής πλατφόρμας για τις δύο ομάδες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ομόνοια και Πάφος FC συνθέτουν το ζευγάρι του φετινού τελικού κυπέλλου, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου (19:00) στο ΓΣΠ. Η ομάδα της Λευκωσίας θα διεκδικήσει τον 17ο κύπελλο στην ιστορία της και η Πάφος FC το παρθενικό της τρόπαιο.

Ένα ωραίο κεφάλαιο είναι το τι έπραξαν οι δύο ομάδες φέτος και το «CIES Football Observatory» μας βοηθά να βρούμε χρήσιμα στατιστικά από  τις επιδόσεις που είχαν οι δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στις τελικές στον στόχο το πάνω χέρι έχει η Πάφος με 5,6, ενώ η Ομόνοια βρίσκεται στις 4,4 ανά αγώνα. Όσον αφορά τις πάσες στο επιθετικό τρίτο η Πάφος υπερέχει και πάλι με 44,9 ανά ματς, με τους «πράσινους» να βρίσκονται στις 33,3.

Όσον αφορά τη «μάχη» της κατοχής, το συγκρότημα του Καρσέδο έχει ένα ποσοστό που φτάνει το 57,6%, ενώ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίκεται στο 49%.

Στις πάσες ακριβείας, οι «γαλάζιοι» φτάνουν το 84,4% ανά αγώνα, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται ξανά πιο κάτω, στο 82%. Κλείνοντας, οι Παφίτες δέχονται 2,7 τελικές στο στόχο ανά αγώνα και η Ομόνοια 3,7 ανά αγώνα.

Επομένως στους... αριθμούς η Πάφος υπερέχει και μένει να δούμε στο ματς του Σαββάτου στο ΓΣΠ αν οι «γαλάζιοι» θα έχουν το πάνω χέρι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση