ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: «Παίζουν» δυο τερματοφύλακες

Όλα εξαρτώνται από το χρόνο απουσίας του Φαμπιάνο Ριμπέιρο

Ο μήνας έχει φθάσει στην εικοστή του μέρα. Η Ομόνοια δεν έχει ακόμα πραγματοποιήσει μετεγγραφή για τη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φαμπιάνο Ριμπέιρο, που θα μείνει εκτός για ένα μήνα τουλάχιστον έχει προκαλέσει δυσκολίες στον μετεγγραφικό σχεδιασμό και βέβαια προστίθεται στις δυσκολίες που υπήρχαν στις κινήσεις που είχαν αποφασιστεί αρχικά.

Θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας στα σίγουρα Με βάση μάλιστα τις πληροφορίες μας ο ποδοσφαιριστής έχει εντοπιστεί και οι επαφές είναι εντατικές. Όταν αποκτηθεί –είναι σίγουρο αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς–ενδεχομένως να μην είναι ο μόνος. Αυτό θα γίνει –να αποκτηθούν δηλαδή δύο τερματοφύλακες- αν η αποχή του Φαμπιάνο Ριμπέιρο επιμηκυνθεί πέραν του ενός μηνός. Αν δηλαδή ο παίκτης απουσιάσει για δύο μήνες η και περισσότερο διάστημα για παράδειγμα τότε θα αποκτηθεί και δεύτερος κήπερ. Αν οι παίκτες που θα αποκτηθούν είναι κατάλογου Α’ η Β’ δεν υπάρχει απάντηση. Γιατί και ο Φρανσίς Ουζόχο καταλόγου Β’ είναι!

Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη οπότε θα κομίσει και τα νέα από το Πορτογάλο γιατρό. Νέα που δεν αλλάζουν τη γνωμάτευση. Ενδέχεται όμως να επιμηκύνουν το διάστημα αποχής του παίκτη.

Προπόνηση στα τυφλά!
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα τυφλά. Γιατί δε ξέρουν αν θα παίξουν την Τετάρτη η υη Κυριακή ! Εννοείται ότι αυτό το πρόβλημα δεν αφορά την Ομόνοια μόνο

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση (εκτός και αν συνεχιστεί η αποχή των διαιτητών) είναι την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον Ερμή, στον επαναληπτικό του 5-0 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Coca Cola.

 

Σχόλια αναγνωστών

Brexit: Το Λονδίνο απειλεί με απόσυρση από τις διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.

«Προφανώς, η "μεγαλομανία" είναι έμφυτη σε Ηγέτες με Τούρκικη καταγωγή!!»
YIANNOULIS  |  10:55

Καρναβάλι Πάτρας: Φυλάκιση έως 2 έτη για όσους δεν πειθαρχήσουν στην ματαίωση

«Κοντός ψαλμός ..... Αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά, για παραβάτες Κρατικών οδηγιών!!!!»
YIANNOULIS  |  10:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Να απομονώσουν τα ακραία στοιχεία οι νησιώτες

«Δυστυχως, οσο και αν ακουγεται ρατσιστικο, σε πολυ λιγο θα αρχισουν και φονικες επιθεσεις εναντιων ολων ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  05:15

Περδίκης: Η Επιτροπή Ελέγχου δεν κατέληξε να ζητήσει τη λίστα Γιωρκάτζη

«Είστε Ένα Μάτσο Καρναβάλια Υποκριτές »
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ  |  22:41

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X