ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: «Παράθυρο» για άνεργο

Αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση δεν αποκλείεται...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί να μην έκλεισε η εκκρεμότητα του εξτρέμ στην Ομόνοια μετά την φυγή Μπρούνο, ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε προσθήκη άνεργου ποδοσφαιριστή.

Μετά και την απόκτηση του Μπεσεντίν, στο «τριφύλλι» έτρεξαν τις διεργασίες και για μεταγραφή ακραίου επιθετικού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή τη στιγμή, μια «τρύπα» στο ρόστερ.

Όπως αναφέρει ρητά ο κανονισμός της ΚΟΠ, μετά το πέρας της μεταγραφικής στις 31 Ιανουαρίου, οι ομάδες έχουν 72 ώρες για να κάνουν κάποια κίνηση, εάν το επιθυμούν.

Επομένως, αν εντοπιστεί κάποια καλή περίπτωση δεν αποκλείεται οι «πράσινοι» να κάνουν την κίνηση τους. Φυσικά, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι, ωστόσο στην Ομόνοια θα «ξεσκονίσουν» το παζάρι προκειμένου να βρεθεί κάτι το αξιόλογο.

*Να σημειωθεί ότι η Ομόνοια μπορεί να εγγράψει ΜΟΝΟ άνεργο ποδοσφαιριστή ο οποίος ειναι χωρίς ομάδα από τις 31/8.

Αναλυτικά ο κανονισμός:

«Άνεργοι Ποδοσφαιριστές μπορούν να εγγράφονται μόνο από τις 01.02.2023 μέχρι τις 03.02.2023.

Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου, από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 31η Ιανουαρίου και των δύο ημερομηνιών συμπεριλαμβανομένων, τα Σωματεία μπορούν να προβούν σε αντικατάσταση μέχρι 4 ποδοσφαιριστών που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στον Κατάλογο Α σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Εγγραφών και Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Επιτρέπεται η συμπλήρωση του καταλόγου αν ο κατάλογος Α δεν είναι συμπληρωμένος. Επιτρέπεται επίσης η συμπλήρωση του καταλόγου από τυχόν κενά που έχουν δημιουργηθεί από διαγραφές ποδοσφαιριστών.

Διευκρινίζεται ότι το σύνολο των μεταγραφών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών οποιασδήποτε ηλικίας που δικαιούνται τα Σωματεία Α’ Κατηγορίας τον Ιανουάριο είναι 4, πέραν των περιπτώσεων που δεν μετρούν σαν μεταγραφή.

∆εν υπάρχει μεταγραφική περίοδος για άνεργους ποδοσφαιριστές μετά τις 03.02.2023».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση