ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Παθαίνει, αλλά δεν μαθαίνει

Το γνωστό σκηνικό στον τομέα της ενίσχυσης, με το χρόνο να εκπνέει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αν οι προσπάθειες που γίνονται μέχρι την τελευταία στιγμή της μετεγγραφικής περιόδου για τους «δεσμευμένους» παίκτες δεν έχουν αποτέλεσμα, οι «πράσινοι» πρέπει να κοιτάξουν τις περιπτώσεις των ελεύθερων παικτών στο διάστημα που έχουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Προφανώς με μια τέτοια περίπτωση το ρίσκο και οι πιθανότητες λάθους αυξάνονται, καθώς μιλάμε για παίκτες που ή δεν έκαναν καν προετοιμασία, ή έμειναν πρόσφατα ελεύθεροι και άρα δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό.

Αυτό μάλιστα συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, (δεν χρειάζεται να θυμίσουμε ονόματα), και τις περισσότερες φορές αποδείχθηκε πλάνο δίχως ουσιαστική ανταπόκριση. Ακριβώς γιατί η Ομόνοια δεν είχε φροντίσει να καλύψει εγκαίρως τις αδυναμίες του ρόστερ.

Θυμίζουμε επίσης ότι στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο που εκπνέει σε λίγες ώρες, η Ομόνοια έχει κάνει 9 μετεγγραφές παικτών εκ των οποίων οι 4 δεν μπορούν να βοηθήσουν τώρα την ομάδα. Ο τραυματίας Νόβιτσα Εράκοβιτς, ο εμφανώς εκτός ρυθμού Αλεξάντερ Φράνσον, οι αποκτηθέντες για επένδυση Aκινκούνμι Αμό, (προέρχεται από τραυματισμό, ενώ κουβαλά και παραπανίσια κιλά) και Τίτος Προκοπίου. Αμφότεροι είναι παίκτες καταλόγου Β’.

Για την ώρα ο Σωφρόνης Αυγουστή, ετοιμάζει την ομάδα για το ματς με την ΑΕΛ. Επί της ουσίας, ο 46χρονος τεχνικός γνωρίζει ότι στο παιχνίδι απαιτείται εγρήγορση, αγωνιστική ετοιμότητα και τακτική προσήλωση. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει εστιάσει σ’ αυτούς τους τομείς θεωρώντας ότι εφόσον η ομάδα του φύγει με γεμάτα χέρια από τη Λεμεσό αυτομάτως θα πάρει νέα ώθηση κυρίως ψυχολογική.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση